MENIU CAUTĂ

Ed Sheeran nu mai folosește telefonul mobil de doi ani. Și-a propus asta de revelion și s-a ținut de cuvânt

Distribuie

Cântărețul Ed Sheeran nu mai folosește telefonul mobil de doi ani și spune că este mult mai fericit în acest fel. Și-a propus de revelion să renunțe la smartphone și de atunci se ține de cuvânt, scrie CNBC.

El spune că în ultimii doi ani viața lui este mai productivă și mai fructuoasă de când a renunțat la telefon. Într-un interviu acordat la „The Ellen DeGeneres Show”, muzicianul a explicat că și-a propus acest lucru pentru a ajuta la reducerea stresului.

„Am cumpărat un iPad și ăîl folosesc doar pentru a verifica mailul și am parte de mult mai puțin stres. Nu mă mai trezesc dimineața și trebuie să răspund 50 de mesaje de oameni care cer lucruri. Pur și simplu mă trezesc și beau o cană cu ceai”, a explicat artistul.

El spune că renunțând la telefon s-a deconectat și de rețelele sociale iar acest lucru i-a adus echilibru în viață. „Simt că în viață este vorba doar despre echilibru, iar viața mea nu a fost echilibrată”, a spus el.

În vara acestui an, Ed Sheeran a renunțat și la contul său de Twitter. Cântărețul britanic a anunțat că a luat această decizie pentru că s-a săturat să citească doar comentarii negative pe rețeaua de socializare

O rezoluție de Anul Nou similară cu a lui Sheeran și-a impus și mogulul media Arianna Huffington.


Citește și: EXCLUSIV/ Vedetele au făcut circ și în 2017. Isterie pe străzi, bătăi pe stradă și bălăcăreală la televizor


 

Comentarii