MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 14:02

VIDEO | Ed Sheeran s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Cherry Seaborn

Distribuie

Invitat la emisiunea Access Hollywood din SUA, Ed Sheeran a fost întrebat de Scott Evans de planurile pentru nuntă, iar cântărețul a făcut un gest prin care a dezvăluit că este deja căsătorit. 

Artistul s-a căsătorit cu Cherry Seaborn, femeia cu care se logodise la sfârșitul anului 2017. Cel puțin asta denotă gestul făcut de Ed care, întrebat de planurile de nuntă, a arătat că poartă deja o verighetă pe deget, potrivit metro.co.uk.

Când prezentatorul emisiunii l-a felicitat, întrebându-l când a avut loc marele eveniment, Ed Sheeran vizibil emoționat a spus doar atât „Nu am făcut mai nimic public oricum'.

Cei doi s-au cunoscut de pe vremea când erau elevi la liceul Thomas Mills din Framlingham, Suffolk. Se crede relația romantică pe care au păstrat-o departe de ochii publicului a început în anul 2015.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn (foto Hepta)

Ed Sheeran a anunțat abia în luna ianuarie a acestui an că la final de 2017 s-a logodit cu Cherry: „M-am logodit chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiţi şi îndrăgostiţi, iar pisicile noastre sunt, de asemenea, încântate”. – a scris artistul pe Instagram.


Nunta lui Dragnea jr.: petrecerea s-a încheiat, invitații au mâncat, s-au distrat și au cotizat! Somon, Salam și plicuri generoase


 

Citește mai multe despre Ed Sheeran pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii