Mergi direct la conținut »
Ei au fost desemnați PĂRINȚII MODEL ai anului 2013!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ei au fost desemnați PĂRINȚII MODEL ai anului 2013!

Ei au fost desemnați PĂRINȚII MODEL ai anului 2013!

De Alina Guta,

Pentru 46% dintre britanici, noua achiziţie a echipei de fotbal PSG, David Beckham, şi soţia lui, Victoria, reprezintă idealul de părinţi, arată un sondaj apărut pe site-ul internet MyVoucherCodes,co.uk, desfăşurat pe 1.300 de persoane.
Aflaţi în fruntea unei familii cu patru copii – Brooklyn, 14 ani, Romeo, 10 ani, Cruz, 8 ani, şi Harper Seven, 19 luni -, cei doi sunt admiraţi de britanici pentru felul în care îşi gestionează atât carierele, cât şi educaţia copiilor. Această reuşită, dar şi imaginea de familie unită pe care o afişează şi longevitatea cuplului îi fac pe fotbalist şi pe fosta membră a grupului Spice Girls să devanseze perechile formate din Miranda Kerr şi Orlando Bloom, din Beyonce şi Jay-Z.
Cuplul, care se împarte între Londra şi Paris, se gândeşte chiar să îşi mărească familia, după cum a mărturisit fotbalistul la un post englez: ‘Am mai putea avea unul sau doi copii, nu se ştie niciodată.’

Victoria Beckham: „David este un tătic exemplar”

După 14 ani de căsnicie, Victoria Beckham îl apreciază încă foarte mult pe soţul ei. „David e uimitor. Dar e şi el un bărbat ca toţi ceilalţi. Însă este cel mai de ajutor tătic pe care l-am văzut. Sunt foarte norocoasă că-l am alături”, a spus vedeta pentru revista Glamour.
Întrebată ce o amuză cel mai tare în viaţa de familie, Victoria a spus: „Clar, poznele pe care le fac copiii. Sunt acum la vârsta la care spun şi fac chestii extrem de haioase. Cum ar fi să se arunce în piscină cu hainele pe ei – întreabă înainte să facă asta, bineînţeles. Râdem mult. Mereu se aude muzică şi cineva dansează la noi în casă”.
Citește și:

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close