Mergi direct la conținut »
Ei vor juriza copiii talentați de la Next Star! Ce spune Lora despre retragere
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ei vor juriza copiii talentați de la Next Star! Ce spune Lora despre retragere

Ei vor juriza copiii talentați de la Next Star! Ce spune Lora despre retragere

Noul sezon “Next Star” debutează săptămâna viitoare într-o nouă formulă la masa juraților. Din 5 membr., au rămas 4 și doar Pepe a rămas neschimbat.

De Andreea Archip,

Libertatea a avut dreptate în privința modificările din emisiunea destinată identificării copiilor talentați. Din vechea formulă a mai rămas doar Pepe, în locul lui Connect-R a venit Dorian Popa, CRBL îl înlocuiește pe Vasile Muraru, iar ultimul scaun de la pupitru a fost ocupat de Alina Eremia, care suplinește plecarea Lorei și a Mariei Cârneci.

JURATI NEXT STAR
Pe o rețea de socializare, juratul Pepe a publicat o fotografie în care apare alături de noii lui colegi de la Next Star. Chestionată de prietenii virtuali despre absența ei de pe micul ecran, Lora a vorbit despre hotărârea luată. “Am fost 5 sezoane. E bine să se facă schimbări, pentru a nu se plictisi publicul nici de juriu, nici de emisiune”, a explicat ea. Potrivit surselor noastre, Lora, Connect-R şi Vasile Muraru ar fi fost excluşi din formatul TV din cauza cooperării slabe cu producătorii trustului Intact.

Foto: Facebook

Close
Închide
  Close