MENIU CAUTĂ
31 Oct. 2016 17:05

Elena Băsescu, viața după divorț. Interviu exclusiv în revista Viva!

Distribuie

La scurt timp de la divorț, Elena Băsescu a acceptat să vorbească despre familia ei, divort, grijile și planurile pe care le are.

Într-un interviu exclusiv pentru revista Viva!, Elena Băsescu a povestit cum decurge viața sa și a celor doi copii după despărțirea de Bogdan Ionescu.

”Eu şi Sofia ne trezim foarte devreme, o pregătesc pe ea pentru grădiniţă şi eu mă îmbrac pentru serviciu. Avem grijă să plecăm din timp pentru că, dimineaţa, traficul este foarte aglomerat dinspre Otopeni spre Pasajul Mărăşeşti, destinaţia mea finală”, povestește Elena, care lucrează la Camera de Comerț.

Fiica Elenei Băsescu merge la o grădiniță de stat

”Am ales o grădiniţă aflată în drumul meu spre muncă. Este o grădiniţă de stat, practic lipită de «locul de muncă al bunicului». După serviciu, îi iau eu pe amândoi de la bunici şi mergem toţi trei spre casă, unde ne petrecem seara împreună”, a mai spus Elena pentru Viva!.

elena basescu viva

”Sunt o mamă normală. Iau fiecare zi aşa cum este şi încerc să mă descurc cât mai bine cu putinţă. Nu le fac copiilor mei o ali­mentaţie raw-vegană sau bio, ei trebuie să ştie gustul tuturor alimentelor. Îmi doresc foarte mult să îmi cresc copiii aşa cum ne-a crescut mama pe mine şi pe sora mea, după cartea de bucate a Sandei Marin. Cred că este foarte important să simtă dragostea, grija şi interesul pe care le ai faţă de ei în fiecare etapă a dezvoltării lor. (…) Vreau, de asemenea, să am nişte copii echilibraţi din punct de vedere emoţional, motiv pentru care nu-mi doresc ca tatăl şi bunicii paterni să lipsească din viaţa lor.”

În ceea ce privește divoțul, Elena Băsescu a mărturisit că a luat decizia gândindu-se tot la cei doi copii ai săi: ”Să ştii că decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai în­ţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizan­tă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri.

A fost o decizie pe care am luat-o în urmă cu mai multe luni, cântărită şi în­toarsă pe toate părţile. Am realizat foarte realist că lucrurile nu se vor îm­bunătăţi şi că, pentru toată lumea, e mai bine să ne despărţim. Iar, când ai sprijinul necondiţionat al părinţilor, aşa cum sunt eu norocoasă să îl am, decizia nu este atât de dificilă pe cât ar putea să pară din exterior. Oricum, cu bune şi rele, nu regret căs­nicia mea cu Bogdan, care a durat fix patru ani, pentru că în urma ei s-au născut Sofia şi Traian Junior, cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit de la viaţă”.

Continuarea in numarul de NOIEMBRIE al revistei VIVA!, la standurile de presa de la 1 NOIEMBRIE!

Citește mai multe despre Elena „Eba” Băsescu pe Libertatea.

Comentarii