De Ana Maria Păsat,

Mamă deja a unui băiețel, în vârstă de cinci ani, artista îi va aduce în curând lui Nicolas și o surioară.

Elena Gheorghe e programată să nască prin cezariană, chiar de ziua sa, pe 30 iulie. Deşi ar trebui să fie un motiv de bucurie, ea consideră că acest lucru ar putea fi un dezavantaj pentru bebeluşa sa!

“Voi naște prin cezariană, termenul e exact de ziua mea. Așa că nu știu ce să fac. Am zis că dacă așa a ieșit la ecograf, așa vrea Doamne, Doamne. Dar dacă fata mea nu va vrea să-și facă ziua cu mami, să o împartă cu mine? Când ești copil vrei numai pentru tine. Ea o să decidă, eu o să aștept până în ultimul moment, când e să se întâmple”, a mărturisit Elena pentru Libertatea.

Artista a mai spus că cele două sarcini ale sale, prima cu Nicolas și acum cu fetița, au fost diferite foarte mult.

“Prima sarcină am avut patru luni grețuri, a fost cumplit, dar am fost superactivă. Nu eram așa de somnoroasă. Ea se mișcă foarte mult, e foarte activă, nu prea mă lasă să dorm. Mă trezeste când are ea chef, pe la 4 dimineața, și stăm așa vreo oră, două… face aerobic, sau ceva ce-i place și nu mai dormim. Dă din mâini, din picioare”, a adăugat vedeta.

Băiatul i-a promis ajutorul

Elena a povestit și ce reacție a avut fiul său, când a aflat că va avea o surioară.

”Nicolase a foarte încântat, și-a dorit foarte mult o surioară. Pupă burtica de dimineața până seara. Îmi pune tot felul de întrebări. Și-mi zice ce o să facă el când o să se nască: mami, când o să se facă mai mare o să o apăr de toată lumea, nimeni nu o să se ia de ea. Îmi spune și cum o să-i dea el cu biberonul, cum o să o plimbe cu căruțul. Doamne, de ar face măcar jumate din ce zice, că promisiuni avem multe”, a adăugat aceasta.

Elena nu a stablit încă ce nume va purta micuța, asta pentru că, în prezent, are trei variante:

”Eu vreau Amelie, sotul Lisa Maria, Nicolas vrea Eva Nicole”.

Foto: Vlad CHIREA,

Video: Robert HANCIAREC

Stă acasă doar două săptămâni

Ca și la prima sarcină, Elena se va întoarce repede la muncă, după ce o să devină din nou mamă și o să meargă la concerte până la jumătatea lunii iulie, chiar dacă ea este programată să nască la sfârșitul lui iulie!

”De cântat mai avem până pe 15 iulie, dacă bebelinda ne dă voie. De reluat aș vrea să mă întorc undeva pe 15 august, când deja avem evenimente, dar depinde de ea. Așa am stat și cu Nicolas. Fiind artiști, avem treaba in week-end câteva ore. Am încercat să le luăm cât mai aproape de casă. Când deja treci prin experiența asta e mai ușor a doua oară”.

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse