Mergi direct la conținut »
Elena Merișoreanu, adevărul despre intervențiile estetice:
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Elena Merișoreanu, adevărul despre intervențiile estetice: "La vârsta mea, trebuia"

Elena Merișoreanu, adevărul despre intervențiile estetice: „La vârsta mea, trebuia”

Elena Merișoreanu se numără printre cele mai iubite artiste de muzică populară și, la 70 de ani, încă nu are de gând să se retragă. Mai mult, interpreta are mare grijă de înfățișarea sa și nu spune nu atunci când vine vorba despre intervenții de natură estetică.

De Andreea Romaniuc Archip,

Artista și-a propus să fie pe scenă atât timp cât va putea să cânte, iar oamenii o vor primi în sufletele lor cu drag. „Niciodată nu am să spun când mă retrag, dar, încet, încet, mă retrag. Eu mă bucur de foarte mult succes, am spectacole foarte multe, atât în țară, cât și în străinătate, și publicul mă apreciază. Foarte mulți dintre noi, interpreții de folclor, au depășit 80 de ani și tot mai cântă, fiind foarte iubiți.

Atunci când o să mă retrag, am să apar mai rar. Le dăm voie celor tineri, pentru că tinerii vin din urmă cu un bagaj de cunoștințe muzicale, folclorice, care chiar mă impresionează”, a declarat, pentru Libertatea, Elena Merișoreanu.

Este adepta intervențiilor de înfrumusețare

Cântăreața nu își arată vârsta din buletin, dar recunoaște că a apelat la diverse proceduri de înfrumusețare și de estompare a semnelor de înaintare în vârstă. Elena Merișoreanu consideră că, pe lângă voce, contează foarte mult și cum arată. „Întotdeauna mi-a plăcut, m-a preocupat aspectul meu fizic, deoarece lucrez cu publicul și oamenii trebuie să ne vadă întotdeauna zâmbitoare, să ne vadă frumoase. Am mai apelat la un tatuaj cosmetic – buzele, sprâncenele -, mi-am mai făcut injecții cu acid hialuronic, la vârsta mea trebuia”, a precizat artista.

Video: Grigore Alexandru

Close
Închide
  Close