Mergi direct la conținut »
Elena Udrea, ținută de 1.500 de euro în momentul arestării. Cureaua - cel mai scump accesoriu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Elena Udrea, ținută de 1.500 de euro în momentul arestării. Cureaua – cel mai scump accesoriu

Elena Udrea a ajuns în arestul poliției din Costa Rica încălțată cu o pereche de sandale albe, Hermes, al căror preț este de aproape 700 de dolari.

În momentul arestării, Elena Udrea a fost ridicată de Interpol din Costa Rica în timp ce își bea cafeaua la cafeneaua ei preferată, Starbucks din San Jose, o locație aflată în apropiere de locuința sa.

În dimineața zilei de ieri, fostul ministru al Turismului s-a îmbrăcat cu un tricou alb, o pereche de jeași mulați și sandale Hermes Oran al căror preț este de 680 de dolari. Este vorba de o pereche de sandale tip papuc, din piele albă, cu talpă joasă, fără toc.

Din imaginile apărute în mediul online se poate vedea că Udrea are la brâu o curea neagră de la Chanel, iar prețul unui astfel de accesoriu poate ajunge la 850 de dolari, așa cum se poate observa pe site-ul oficial al casei de modă franceze.

Elena Udrea şi Alina Bică au fost reținute în Costa Rica după ce poliţia locală a pus în aplicare o cerere a Interpol, potrivit unui comunicat.

Membri ai Agenţiei de Investigaţii Judiciare, afiliată la Biroul Naţional Central Interpol Costa Rica, în colaborare cu ofiţeri ai Direcţiei de Informaţii şi Securitate Naţională (DIS), după investigaţii, supraveghere şi monitorizare, au oprit miercuri două femei din România, în vârstă de 44 de ani, la solicitarea autorităţilor române, scrie sursa.

Foto: Hermes


Citește și: ANALIZĂ | Bomba fiscală. Milioane de români se pot trezi cu pensii mai mici


 

Close
Închide
  Close