Mergi direct la conținut »
Ellen DeGeneres va susține primul show de stand-up comedy după 15 ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ellen DeGeneres va susține primul show de stand-up comedy după 15 ani

Ellen DeGeneres va susține primul show de stand-up comedy după 15 ani

Ellen DeGeneres va susține primul show de stand-up comedy după 15 ani în luna august. Cunoscută în ultimul timp pentru emisiunea pe care o găzduiește ”The Ellen DeGeneres Show”, actrița este una dintre cele mai apreciate comediante din Statele Unite.

Ellen DeGeneres se întoarce la rădăcinile sale și a anunțat că va susține opt spectacole de stand-up comedy în trei orașe americane: Seattle, San Francisco şi San Diego.

În vârstă de 60 de ani, DeGeneres, şi-a început cariera în anii 80 ca actriţă de stand-up comedy, în oraşul său natal New Orleans, iar ulterior şi-a lansat propriul show de comedie, ”Ellen” în care personajul său a făcut public în 1997 faptul că este lesbiană devenind primul personaj de televiziune gay.

De atunci, activista pentru drepturile persoanelor LGBT  a câștigat 30 de premii Emmy cu emisiunea sa și a fost de două ori gazda ceremoniei de decernare a premiilor Oscar şi a galei Emmy.

DeGeneres nu a oferit amănunte cu privire la motivul pentru care a decis să revină la stand-up comedy după o perioadă atât de mare de timp, însă spectacolele vor sta la baza unei emisiuni speciale de comedie a Netflix care va fi difuzată la sfârşitul anului 2018.

Turneul de stand-up comedy al lui Ellen DeGeneres se va desfăşura între 10 şi 23 august, precizează Reuters, citată de Agerpres.


Citește și: Cu revista voastră, o să lustruim trofeul nostru! Răspunsul ziarului Libertatea la caricatura Charlie Hebdo


 

Close
Închide
  Close