MENIU CAUTĂ
, de Dana Aramă

Ellie White, speriată după tragedia din Colectiv: „Simt că înnebunesc”

Distribuie

Ellie White este mămica a doi copii. Deși aceștia nu au încă vârsta pentru a merge la școală, artista este foarte speriată de când a auzit că majoritatea școlilor nu sunt deloc sigure în cazul unui incendiu. Ea a reacționat dur, pe blogul său, contra clasei politice.

„Am doi copii si una dintre marile temeri este ca vor merge la gradinita, vor merge la scoala si mai departe… Mi-e teama de momentele in care ei se vor simti neajutorati acolo, vor avea nevoie de ceva si nu intotdeauna cineva ii va ajuta, cineva nu va fi langa ei… nu stiu ce va fi in mintea lor in acele momente… se simt parasiti, se simt singuri…? Poate de asta este nevoie ca sa iti formezi independenta, insa mie mi se pare o forma putin mai brutala de a o face… Asta este insa teama mea, interioara, cu care trebuie sa ma descurc, din care trebuie sa invat si sa vad cum o aplic…

… Sorin Cimpeanu spune ca scolile nu au autorizatie cu privire la protectia contra incendiilor, din 19.000 de scoli doar 1.295 au autorizatie. Doar 1.295 de scoli sunt sigure pentru copilasii nostri. Care sunt cei norocosi si care nu? As vrea sa vad si eu lista cu scolile care sunt sigure! Daca se intampla un mic incendiu la o scoala care nu este protejata? Cine salveaza acei copii nevinovati, acei copii care isi pun soarta in mainile noastre ca si parinti, ca ii ducem intr-un mediu protejat si ca avem grija de ei?

Sunt sigura ca nici un parinte NORMAL la minte nu si-ar lasa copilul intr-o scoala nesigura, neprotejata!

M-am saturat sa aud, ” merge si asa” sau „lasa ca la noi nu se intampla” … NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA!!! VREM SA SE REPETE TRAGEDIA DE LA #COLECTIV ?!?

Dragilor, simt ca pe zi ce trece se descopera din ce in ce mai multe nereguli in tara asta! Daca nu intervenim acum si aici, vom  merge spre mai mult rau decat spre mai bine. Simt ca innebunesc de fiecare data cand citesc cate o stire care ma anunta ca atat eu cat si copiii mei si alte milioane nu suntem in siguranta, din cauza „oamenilor” care ne conduc”, a comentat Ellie White.

Citește mai multe despre Ellie White pe Libertatea.

Comentarii