MENIU CAUTĂ

Sursă românească de lângă magnatul Tesla: Elon Musk este presat să se despartă de cântăreața Grimes ca să rămână în fruntea companiei!

Distribuie

Numărul românilor care lucrează în zona de IT, inovație și cercetare este impresionat, iar acest lucru este valabil în toate marile companii - de la Microsoft la Apple și de la Google la Tesla. Unul dintre compatrioții noștri are acces la informații de ultimă oră despre magnatul Elon Musk, a cărei companie Tesla a scăzut în ultima săptămână cu aproape 20% pe bursă. 

Potrivit mărturiei sursei pentru Libertatea, Elon Musk este presat să se despartă de iubita sa, cântăreața Grimes, pentru a rămâne în fruntea companiei. Comportamentul extravagant în viața privată al fondatorului Tesla a testat limita de încredere a colegilor și a acționarilor, când recent o altă cântăreața, Azealia Banks, a petrecut mai multe zile în casa acestuia și a dezvăluit aspecte legate de business.

Așa a ajuns Elon Musk să fie presat de cei din companie să se despartă de iubita lui, pentru a rămâne în fruntea companiei.

Business Insider din Marea Britanie a remarcat, acum câteva ore, că cei doi nu se mai „urmăresc” pe rețelele de socializare Twitter și Instagram.

Magnatul a luat deja această decizie și a pus capăt relației, potrivit sursei Libertatea.

Foto: EPA

Citește și:

VIDEO/ Doi români au studiat în Anglia, dar s-au întors în țară cu aplicaţia de plătit facturi la electricitate, gaze, telefonie cu un singur cont

Citește mai multe despre elon musk, Grimes și tesla pe Libertatea.

Comentarii