MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2017 17:31

Emil Boc, despre Untold: „Suntem în era capitalismului. Acest festival duce imaginea Clujului mai departe”

Distribuie

Emil Boc, despre Untold: „Suntem în era capitalismului”. Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat că festivalul Untold a adus mai mulți bani în Cluj decât la prima ediție, când orașul a atras 20 de milioane de euro.

”Dincolo de dimensiunea economică, dacă la prima ediție erau vreo 20 de milioane de euro, acum când participarea a fost cu peste… mă gândesc mai mare ca la prima ediție, cu siguranță implicațiile financiare pentru oraș, pozitive, sunt și mai mari. Acest festival este un element important alături de cele care contribuie la calitatea vieții. Suntem în era capitalismului. Banii sunt la cei care decid unde să își amplaseze investițiile. Pentru ei conează să fie într-un loc care are recunoaștere internațională. Acest festival duce imaginea Clujului mai departe”, a spus Boc, citat de Știri de Cluj.

Primarul Clujului a vorbit și despre nemulțumirile localnicilor deranjați de zgomot:

”Am încercat în acești ani să promovez politici care să unească comunitatea (…). După ce se va trage linie, e prea cald să facem bilanțul acum, vom vedea ce lucruri pot fi îmbunătățite pentru a diminua impactul de zgomot, dacă acesta există. Primăria va încerca să găsească acele căi pentru a uni această counitate. Această manifestare este importantă pentru România, pentru că peste tot s-a vorbit despre România. Oamenii duc mai departe imaginea României, fără să mai vorbim de Cluj”, a mai spus Boc.

Primarul a afirmat și că nu este convins că la festivalul Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume, muzica se oprește la 1 noaptea.

”Cred că este o gogoriță spusă de cineva care nu știe”, a declarat Emil Boc la un post de radio.


Transformare radicală. Una din cele mai mari soliste ale anilor ’70 cântă acum la biserică


Citește mai multe despre Emil Boc, capitalism, cluj, primar și UNTOLD pe Libertatea.

Comentarii