Mergi direct la conținut »
Se dă liber la poker şi la box în pauze! Dezvăluiri picante de pe platoul emisiunii «Chefi la cuţite»
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Se dă liber la poker şi la box în pauze! Dezvăluiri picante de pe platoul emisiunii «Chefi la cuţite»

Se dă liber la poker şi la box în pauze! Dezvăluiri picante de pe platoul emisiunii «Chefi la cuţite»

Sorin Bontea a pierdut şi a trebuit să mănânce quinoa Una dintre partidele de poker încinse în platoul emisiunii a fost prilej de amuzament pentru toată echipa. Miza jocului: cel care pierdea trebuia să mănânce tot din prima farfurie care sosea la jurizare. Ghinionul s-a instalat în tabăra lui Sorin Bontea, care, deşi pasionat de poker, a pierdut în faţa colegilor săi şi a trebuit să se ţină de cuvânt, mâncând până la ultima firimitură preparatul servit după pauză.

De Ana Maria Marinescu,

Jalea a fost mare, fiindcă celebrului chef i-a fost adusă o farfurie plină cu quinoa, care lui nu-i place deloc! În plus, cum Bontea avea să mărturisească apoi, chinul a fost dublat de faptul că mâncarea nu a fost gustoasă. Totuşi, bucătarul-vedetă s-a achitat cu brio de promisiunea făcută. Probabil că după neplăcuta masă, Bontea şi-a vărsat nervii pe sacul de box instalat în platou…

Pokerul nu e singura îndeletnicire a chefilor în pauzele de la filmare. Pentru a se destinde, ei şi-au instalat în culise o minge specială pentru exersat loviturile de box

Pokerul nu e singura îndeletnicire a chefilor în pauzele de la filmare. Pentru a se destinde, ei şi-au instalat în culise o minge specială pentru exersat loviturile de box

Chefi la cutite: Cătălin Scărlătescu, «la cratiţă» de ziua lui

Chef Scărlătescu a fost a­niversat pe platoul de filmare. Şi pentru că el, de fel, nu poate sta mult timp departe de cra­tiţă, s-a gândit să le facă cinste tuturor celor pre­zenţi.

În fiecare pauză, Cătălin a dat fu­ga în culise pentru a pregăti celebrii săi burgeri, cu ca­re i-a răs­fă­ţat atât pe cei din echipă, cât şi pe susţi­nă­torii concu­ren­ţilor veniţi la fil­mare.

Florin Dumitrescu a avut parte de cea mai frumoasă surpriză

Şi pe chef Dumitrescu aniversarea l-a prins la filmare, iar el nu a bănuit nici o secundă că într-o zi atât de aglomerată ar putea avea parte de surprize. Prietenii şi soţia lui au ţinut neapărat să îi fie alături, aşa că s-au adunat pe platou în secret şi l-au luat prin surprindere cântându-i “La mulţi ani”.

Chef Dumitrescu a fost vizitat pe platoul de filmare de fetițele lui, Ava și Mia

Chef Dumitrescu a fost vizitat pe platoul de filmare de fetițele lui, Ava și Mia

Uimit şi foarte bucuros, simpaticul chef a mărturisit că nu se aştepta la un astfel de cadou, mai ales că ziua era pe sfârşite, iar munca nu se încheiase. Cea mai mare fericire a simţit-o atunci când cele două fetiţe ale sale, Ava şi Mia, l-au îmbrăţişat.

Close
Închide
  Close