MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2014 11:13

ESTE OFICIAL! Iată CINE SUNT NOII JURAŢI de la MasterChef

Distribuie

După ce Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea au părăsit show-ul MasterChef, producătorii acestuia s-au văzut puşi în situaţia de a forma o nouă echipă.
După mai multe runde de castinguri, s-a decis cine-i va supune la probe de foc pe aspiranţii la şorţul de MasterChef al României.
Astfel, cei trei juraţi de la MasterChef vor fi, începând din sezonul următor, Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă alias „Foo”.
Informaţia  fost confirmată de Adi Hădean pe pagina sa de socializare, imediat după comunicatul oficial al postului Pro TV.
„Fanii «MasterChef» vor avea parte de un show incintant şi imprevizibil, alături de un nou juriu. Talentul gastronomic desăvârşit, măiestria şi elegantă culinară sunt atributele celor trei juraţi. Noul juriu răspunde dorinţelor telespectatorilor, aducând pe micul ecran trei exemple de poveşti de succes, unde talentul şi ambiţia au condus la cariere impresionante în artă culinară. Patrizia Paglieri este un chef foarte apreciat, ce deţine mai multe restaurante în Bucureşti şi Constanţa, Adrian Hădean este un cunoscut bucătar, realizator de emisiuni şi autor de cărţi culinare, iar Florin Scripcă a fost, de asemenea, gazdă unei emisiuni TV şi este chef în cadrul unor restaurante de renume din Bucureşti”, se arată în comunicatul ProTV.
CINE SUNT JURAŢII MASTERCHEF
Patrizia Paglieri (foto1), de origine italiană, din San Remo, este supranumită şi Liza Minnelli, datorită asemănării cu faimoasa divă. Cu o personalitate carismatică şi plină de viaţă, Patrizia este însă dură în bucătărie, ridicând foarte sus standardele de calitate ale restaurantelor pe care le conduce. Ea a ajuns în România în anul 1999, împreună cu părinţii, când au fondat primul restaurant de familie, în Buftea. Acum, declară că în România se simte acasă, iar în Italia călătoreşte doar o dată pe an.
Adrian Hădean (foto 2) lucrează de peste 15 ani în artă culinară şi a fost gazdă mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale şi naţionale. În 2003 publică prima sa carte gastronomică, „Sare şi piper”, iar din 2004 începe mai multe stagii de pregătire profesională în bucătării din Europa (Spania, Franţa, Germania) şi din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). În 2011, a propus şi implementat programul de responsabilitate socială ”Farfurii curate”, care promovează alimentaţia sănătoasă în grădiniţele din Cluj-Napoca.
Florin Scripcă (foto3) face parte din celebra echipă Flavours şi, în prezent, coordonează bucătăriile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucureşti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresionează prin dedicare şi seriozitate, dar şi prin carismă şi simţ al umorului. În ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfecţionare în Marea Britanie, la Londra, în Oxfordshire, în cadrul companiei de catering ”Jamie Olivers Fabulous Feasts” şi în Exeter, la ferma bio de carne „Pipers Farm”, şi în Franţa, la „Cantine du Faubourg” din Paris.

Comentarii