MENIU CAUTĂ

EUROVISION 2019 | Recitalul Madonnei, pus sub semnul întrebării: ”Nu s-a semnat niciun contract”

Distribuie

Recitalul pe care Madonna ar fi trebuit să îl susțină la Eurovision 2019 este pus sub semnul întrebării, anunță organizatorii galei, care spun că până acum artista nu a semnat încă contractul propus.

Jon Ola Sand, şef în cadrul Eurovision, a declarat că European Broadcasting Union (EBU) nu a confirmat niciodată că Madonna va susţine un concert în cadrul concursului deoarece nu există niciun contract semnat în acest sens, scrie BBC News.

”Dacă nu avem un contract semnat, ea nu poate cânta pe scena noastră. Suntem într-o situaţie puţin ciudată. Avem un artist care îşi doreşte să cânte la Eurovision, şi pe care noi îl dorim pe scenă, însă pentru asta trebuie să avem un contract semnat. Încă negociem, dar dacă un contract nu este semnat în aceste zile, ea nu va urca pe scenă”, a declarat Jon Ola Sand.

Reprezentanții Madonnei au aunțat că artista va urca pe scena concursului Eurovision 2019 și că va susține un recital de două melodii.

Potrivit cotidianului Hayom, se pare că pentru prestația sa, Madonna va fi plătită cu o sumă fabuloasă: aproximativ un milion de euro.

Aceasta ar fi suma pe care ar urma să o încaseze vedeta pentru 15 minute cât va fi pe scena concursului Eurovision 2019. Suma va fi oferită de miliardarul Sylvan Adams, cunoscut pentru finanțarea de diverse proiecte culturale.


Citește și:

EUROVISION 2019 | Prima semifinală este marți seară. Ascultă toate piesele care intră în concurs


 

Citește mai multe despre Madonna și EuroVision pe Libertatea.

Comentarii