Mergi direct la conținut »
Eusebiu de la „Insula Iubirii” le-a șocat pe ispite. „Vreau să văd cât o să avanseze”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Eusebiu de la „Insula Iubirii” le-a șocat pe ispite. „Vreau să văd cât o să avanseze”

Eusebiu de la „Insula Iubirii” le-a șocat pe ispite. „Vreau să văd cât o să avanseze”

Eusebiu de la „Insula Iubirii” continuă să își șocheze colegii și ispitele cu intențiile sale, în privința iubieti lui Teodora. 

Aflat pe canapea cu ispita Loredana, Eusebiu a întrebat-o pe aceasta cum o percepe pe Teodora. „O văd o femeie descurcăreaţă, deşteaptă. Ea caută altceva, se vede. Eu nu vă văd împreună prea mult timp. Tu vrei să veţi dacă ea se culcă cu Mircea. Asta vrei tu, de fapt. Ea va avansa mult cu Mircea”, i-a spus Loredana în ediția de luni seara, potrivit spynews.

Răspunsul l-a luat prin surprindere şi a dat o replică la care ispita nu se aștepta. „Asta vreau să văd, cât o să avanseze”, după care Eusebiu s-a retras la somn.

În urmă cu o săptămână, bărbatul a lansat o acuzație gravă la adresa Teodorei și anume motivul pentru care, crede el, cã aceasta a participat de fapt la emisiune. „Nu cred cã m-a iubit niciodatã! A venit aici pentru popularitate!”. De asemenea, acesta a susținut că este o femeie preocupată de aspectele materiale. „Îi place lumea cu bani. Are nevoie de susținere financiară, eu nu îi ofeream o viață de lux”.

Close
Închide
  Close