Mergi direct la conținut »
Exatlon Sezonul 3 va avea doi câștigători. Cât vor fi premiile în noua ediție
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Exatlon Sezonul 3 va avea doi câștigători. Cât vor fi premiile în noua ediție

Exatlon Sezonul 3 va avea doi câștigători. Cât vor fi premiile în noua ediție

Odată cu începerea sezonului al treilea din Exatlon, Cosmin Cernat a anunțat că noua ediție va avea doi câștigători: un concurent și o concurentă.

Cosmin Cernat a făcut două anunțuri la începutul primei zile de concurs din Republica Dominicană. Prima veste este că niciun concurent nu va fi eliminat în prima săptămână din noul sezon.

Al doilea anunț se refera la schimbarea formatului din finala competiției. ”În acest sezon, al treilea, la Exatlon România, ediția 2019, vom avea doi câștigători, unul la masculin și unul la feminin. Vom avea, practic, două finale. Una a băieților și una a fetelor! Câștigătorul va pleca acasă cu 50.000 de euro, câștigătoarea va pleca și ea tot cu 50.000 de euro. Sa aveți mult succes!”, a spus Cosmin Cernat.


Citește și: Iulia Albu le-a studiat și a dat verdictul. Carmen Dan, „coafată după un catalog Igiena 1980”, Viorica Dăncilă, „ținută impecabilă”!


 

Close
Închide
  Close