De Petre Dobrescu,

Doi medici confirmă

Nu unul, ci doi esteticieni cunoscuţi, la care au apelat multe vedete, au confirmat, pentru Libertatea, că schimbările Andreei sunt, cel mai probabil, rezultatul unor intervenţii chirurgicale.
“Se observă faptul că, probabil, a apelat la metoda chirurgicală de augmentare a sânilor. Iar la nivelul nasului se vede o modificare plăcută, în armonie cu întreaga faţă, probabil în urma unei rinoplastii”, ne-a declarat dr. Morad Iancu.
Iar dr. Dana Miricioiu a întărit ipoteza că vedeta a trecut prin aceste operaţii: “Se observă atât o modificare a volumului sânilor, cât şi a formei acestora, fapt care sugerează o intervenţie estetică, fie prin implant siliconic, fie prin injectarea de acid hialuronic sau grăsime. În ce priveşte nasul, vârful este vizibil ridicat şi nu mai are aceeaşi lăţime, aripile nazale fiind mai apropiate”.

Recunoaşte doar intervenţiile minore, făcute la salon

Singurele artificii de înfrumuseţare pe care Andreea Bălan nu le-a ascuns sunt cele făcute la salonul cosmetic. Cântăreaţa a recunoscut că şi-a tatuat sprâncenele şi conturul buzelor şi că şi-a pus extensii de păr şi de gene. În rest, tăcere totală…

A umblat şi la dantură?

În urmă cu 10 ani, dantura Andreei nu era una demnă de o vedetă, dar acum este. Cum dinţii nu-şi schimbă forma… cu ajutorul pătrunjelului, putem trage concluzia că şi în acest caz medicul e responsabil de modificare. Probabil că un dentist priceput a reuşit să-i creeze divei zâmbetul perfect.

  • 2013

Modificările fizice sunt evidente faţă de 2003: cântăreaţa are sânii mai mari şi nasul subţiat. Celelalte schimbări datorate intervenţiilor chirurgicale sunt însă mai subtile…

  • 2003

În urmă cu 10 ani, când nu se număra printre cele mai de succes cântăreţe din România, Andreea avea sânii mai mici decât acum, iar nasul, vizibil mai lat.

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre