MENIU CAUTĂ
21 Sep. 2013 15:56

EXCLUSIV | Andreea Bălan, dată de gol. Nu e 100% naturală, cum spune! Vezi cât de multe operații estetice are

Distribuie

Se spune că urciorul nu merge de multe ori la apă. Şi că minciuna are picioare scurte. Ambele proverbe i se potrivesc Andreei. De ani buni încearcă să ascundă că s-ar fi retuşat cu ajutorul medicinei estetice, iar acum, o persoană apropiată ei a dat-o de gol.
Aceasta ne-a dezvăluit că vedeta de 29 de ani şi-a mărit sânii, deşi neagă acest lucru. Însă culmea e că aceasta nu este singura operaţie de înfrumuseţare la care a recurs în ultimii ani. În total, cântăreaţa ar fi apelat la bisturiul plasticianului de... 6 ori!
În afară de mărirea bustului, Andreea şi-a mai făcut două rinoplastii (operaţii la nas - n.r.), de aceea are acum nasul vizibil mai subţire decât în perioada André, şi-a accentuat pomeţii, şi-a remodelat braţele printr-un mic lifting în zona axilei şi şi-a conturat fesele.
De forma nasului ei se pare că s-a ocupat un medic renumit de la o clinică privată, care are o experienţă de peste 10 ani în echipa celebrului plastician prof. dr. Ioan Lascăr şi care a efectuat până acum peste 4.000 de operaţii estetice şi de reconstrucţie.
Amuzant este că, în timp ce în public susţine cu înverşunare că tot ce vedem frumos la ea e lucrarea naturii, în prezenţa echipei sale nu se sfieşte să se laude cu rezultatele spectaculoase ale intervenţiilor suferite, în mare parte, în ultimii trei ani.
Aşa a aflat şi cel care a dezvăluit pentru Libertatea cât din Andreea e lucrarea Mamei Naturi şi cât se datorează priceperii medicului...

Doi medici confirmă

Nu unul, ci doi esteticieni cunoscuţi, la care au apelat multe vedete, au confirmat, pentru Libertatea, că schimbările Andreei sunt, cel mai probabil, rezultatul unor intervenţii chirurgicale.
”Se observă faptul că, probabil, a apelat la metoda chirurgicală de augmentare a sânilor. Iar la nivelul nasului se vede o modificare plăcută, în armonie cu întreaga faţă, probabil în urma unei rinoplastii”, ne-a declarat dr. Morad Iancu.
Iar dr. Dana Miricioiu a întărit ipoteza că vedeta a trecut prin aceste operaţii: ”Se observă atât o modificare a volumului sânilor, cât şi a formei acestora, fapt care sugerează o intervenţie estetică, fie prin implant siliconic, fie prin injectarea de acid hialuronic sau grăsime. În ce priveşte nasul, vârful este vizibil ridicat şi nu mai are aceeaşi lăţime, aripile nazale fiind mai apropiate”.

Recunoaşte doar intervenţiile minore, făcute la salon

Singurele artificii de înfrumuseţare pe care Andreea Bălan nu le-a ascuns sunt cele făcute la salonul cosmetic. Cântăreaţa a recunoscut că şi-a tatuat sprâncenele şi conturul buzelor şi că şi-a pus extensii de păr şi de gene. În rest, tăcere totală…

A umblat şi la dantură?

În urmă cu 10 ani, dantura Andreei nu era una demnă de o vedetă, dar acum este. Cum dinţii nu-şi schimbă forma… cu ajutorul pătrunjelului, putem trage concluzia că şi în acest caz medicul e responsabil de modificare. Probabil că un dentist priceput a reuşit să-i creeze divei zâmbetul perfect.

  • 2013

Modificările fizice sunt evidente faţă de 2003: cântăreaţa are sânii mai mari şi nasul subţiat. Celelalte schimbări datorate intervenţiilor chirurgicale sunt însă mai subtile…

  • 2003

În urmă cu 10 ani, când nu se număra printre cele mai de succes cântăreţe din România, Andreea avea sânii mai mici decât acum, iar nasul, vizibil mai lat.

Comentarii