MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/ Bianca și Cornel Păsat au aflat sexul copilului. Vor avea un băiețel!

Distribuie

Bucurie mare în familia celor doi viitori părinți. Bianca și Cornel Păsat vor avea un băiețel, exact cum și-a dorit artistul.

La sfârșitul anului trecut, Cornel Păsat primea vestea cea mare. După ani de așteptare și drumuri dese la medici, soția sa l-a anunțat că este însărcinată.

Cei doi viitori părinți au fost în culmea fericirii. Singura necunoscută rămasă era sexul bebelușului. Artistul nu a ascuns faptul că-și dorea ca primul lui copil să fie băiat. Dar ar fi fost la fel de bucuros să fie și fetiță. ”Important este să fie sănătos”, spunea acesta.

Ei bine, în urmă cu două zile, Bianca și Cornel Păsat au aflat că vor avea un băiețel. Ambii au primit vestea cea mare cu lacrimi în ochi. Au sărbătorit împreună cu familia și, deja, au început căutările în ceea ce privește numele bebelușului. Vor să fie unul special, de rezonanță, cu o semnificație aparte!

Bianca va naște la maternitatea din Giulești

Recent, Cornel Păsat a mărturisit că a plâns în momentul în care și-a văzut bebelușul în ecografie.

„Chiar vorbesc serios, a fost o cascadă de fericire, de lacrimi. Da, am plâns! Ce să fac? Am plâns. Am plâns de mai multe ori. Am plâns și când am văzut bebelușul pe monitor la ecografie”, a spus acesta.

Bianca va naște în luna iulie, la un spital de stat, mai precis la maternitatea din Giulești, cu doctorița care a descoperit motivul pentru care aceasta nu rămânea însărcinată.

A renunțat la dans până va deveni mămică

Dat fiind faptul că este însărcinată, Bianca nu mai dansează. Dar se ocupă de coordonarea tururor spectacolelor. Împreună cu Cornel, cei doi pregătesc noi show-uri, cum ar fi și proiectele de animație pentru cluburile din âară și capitală. În curând chiar, spectacolele cu Allure Cabaret și Flamingo Boys vor avea loc într-o locație din Centrul Vechi al capitalei.

CITEȘTE ȘI:

CORESPONDENȚĂ DIN MALAGA. Banderas, primit ca un rege în orașul său natal, la lansarea serialului despre viața lui Picasso. ”Antonio, te amo, te quiero!”/VIDEO

Comentarii