MENIU CAUTĂ
19 Iul. 2013 17:49

EXCLUSIV! Care-i mai burtos? Crapul sau Dan Bittman

Distribuie

În tinereţe, Dan Bittman făcea ravagii printre femei, pe lista cuceririlor sale figurând Tania Budi şi Mihaela Rădulescu, însă vârsta a început să-şi spună cuvântul.
Cum este ca şi însurat cu textiera Liliana Ştefan, care i-a dăruit trei băieţi, solistul este mai degrabă interesat de ce îi pune numeroasei familii pe masă, decât de siluetă. Iar de anul trecut, când a suferit o delicată operaţie la gât şi s-a ales cu mai multe luni de pauză vocală şi era ferm convins că va pune cariera muzicală în cui, artistul s-a preocupat mai mult de afacerea deţinută pe malul Lacului Sulimanu şi care, după câteva calcule banale, pare prosperă.
Acuzat că a făcut un drum ilegal
Nu de alta, dar dacă vrei să iei acasă peştele pe care îl prinzi în balta lui Bittman, eşti bun de plată. Contra a 100 de lei/12 ore, pescarii pot reţine o cantitate de 5 kg de crap, capturile de caras pot fi oprite de cei ce plătesc o taxă de 100 de lei.
În plus, taxa pentru pescuitul sportiv e 50 de lei/12 ore ori 80 de lei/24 ore, iar oricine poate să dea la peşte cu maximum 4 lansete sau undiţe.
În 2011, el a fost acuzat că a sfidat legea, construind un drum pavat ce leagă zona Lacului Sulimanu de Autostrada Soarelui. Cântăreţul susţine că a avut aprobare de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Citește mai multe despre Dan Bittman pe Libertatea.

Comentarii