Libertatea: De ce ţi-ai schimbat numele din Catrinel Menghia în Catrinel Marlon?
Catrinel Menghia: Am ales ca nume de scenă “Marlon” pentru iubirea ce i-o port actorului Marlon Brando. În plus, “menghia” înseamnă în italiană un cuvânt urât şi mă auzeam strigată la fiecare înjurătură.(râde)

Eşti mai mereu pe drumuri: azi la Roma, mâine la Londra şi peste două zile la New York. Când mai ai timp pentru tine?
Recunosc că nu prea mai am. Dar, să-ţi spun un secret! Când ai nevoie de timp pentru propria persoană, ţi-l găseşti pe orice continent te-ai afla.

Cum este însă Catrinel Menghia în viaţa de zi cu zi?
Catrinel e în marea parte a timpului copilăroasă, amuzantă, studioasă şi muncitoare. Am zis numai de bine! (râde) În ultima perioadă învăţ mult pentru actorie şi mă ocup de brandul de genţi Catherinelle, pe care l-am lansat în urmă cu doi ani. Acum este prioritatea mea principală. Când nu sunt la shootinguri sau nu am alte proiecte, stau în biroul meu din Roma şi-mi văd de dimineaţă până seara de genţile mele. Sunt mulţumită de rezultate, mai ales că am încercat să nu pun produsul într-o categorie de produse luxoase. Este un produs exclusiv şi nu concurează cu alte produse.

Nu scapi aşa uşor. Care îţi sunt defectele?
Singurul meu cusur e că uneori sunt o persoană prea bună. Trebuie să fii un pic mai rea. Aşa sunt moldovencele, bune din cale-afară.

Eşti un om fericit? Ce-ţi lipseşte?
Da, sunt o persoană fericită. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am. Nu prea îmi lipseşte  nimic. Poate doar timpul liber. Când ajung la Bucuresti, vin pentru scurtă vreme si n-am suficient timp. Prietenele mele cu care nu apuc să mă văd mă înţeleg şi mă acceptă aşa… mereu pe fugă.

Iubire cu ochii larg închişi

Cum a fost prima ta poveste de dragoste, îţi mai amintesti?
Emoţionantă. S-a întâmplat pe la 13-14 ani, când m-am îndrăgostit de un orb care trecea zilnic prin zona în care locuieşte bunica mea. Eu mergeam la buni mereu după şcoală şi într-una din zile, el s-a oprit la poarta noastră şi m-a întrebat dacă pot să-i dau o cană cu apă… Între noi s-a legat ceva şi apoi în fiecare zi se oprea şi stăteam de vorbă.

Cum a continuat legătura dintre voi?
Eram fascinată de omul acesta. Îmi amintesc că într-o zi mi-a atins ochii şi m-a pus să-i povestesc despre ei, să-i spun ce culoare şi ce formă au. Nu ştiu cât m-am îndrăgostit de el ca bărbat, cât de povestea şi de fiinţa lui. Eu sunt genul care se nu îndrăgosteşte niciodată de fizicul unui bărbat, ci mai mult de ceea ce are în suflet.

Mai ştii ceva de el?
Nimic. Ba chiar, în urmă cu ceva vreme, mi-am întrebat bunica dacă are noutăţi despre omul orb care trecea într-o perioadă zilnic pe strada noastră. Nu-şi aminteşte despre el. Şi nu! Nu a fost doar în imaginaţia mea. Aveam totuşi 14 ani şi eram destul de mărişoară încât să nu conturez astfel de poveşti.

Ai de ceva vreme o relaţie cu producătorul italian Massimiliano Di Lodovico. Cât de mult iubeşti într-o relaţie si cât te laşi iubită?
Eu iubesc lumea frumoasă, îmi iubesc prietenul si mă las iubită ca orice femeie. Îmi place ca într-o relaţie bărbatul să fie bărbat, să aibă iniţiativă şi să-şi cucerească mereu jumătatea.

Ce ai schimba în trecutul tău?
Nimic. Sunt cine sunt astăzi şi datorită trecutului meu. Tot ce am făcut a avut un rost.

Îţi aminteşti care a fost cea mai penibilă situatie în care ai fost pusă în toată cariera ta?
La 16 ani am făcut primul meu pictorial pentru Vogue Italia. Fotograful cu care mai colaborasem s-a purtat urât cu mine şi mi-a vorbit ca unui om de nimic. Am început să plâng imediat. Nimeni nu m-a crezut, toţi erau de părere că vreau doar să atrag atenţia. N-am uitat momentul şi după patru ani m-am reîntâlnit cu cel care mă făcuse să mă simt ca ultimul om. I-am spus atunci de faţă cu toată lumea despre umilinţa la care m-a supus. N-a recunoscut nimic! Când eşti mic, toţi te cred automat şi prostuţ. Nu e întotdeauna aşa.

Ai avut perioade în care nu erai mulţumită de felul în care arătai?
Mă plac aşa cum sunt si atunci când am kilograme în plus şi când le am în minus. Pentru că am perioade în care sunt mai stresată sau în care muncesc mai mult. Prea grasă nu am fost niciodată. Pentru 30 de ani, zic eu că mă menţin.

Eşti pe val, ai contracte importante acum. Ce urmează pentru tine după ce îţi vei încheia cariera de model?
La nivelul la care sunt, ştiu că o voi duce până la 40 de ani. Sunt multe campanii şi pentru femei de 50 de ani şi deocamdată nu mă gândesc atât de departe. Sunt campanii în care un client nu poate lua o fată de 20 de ani. Dar, recunosc că am început să mă cam plictisesc de stat în avion.

Mai ţii legătura cu fostul tău soţ, Massimo Brambati?
Nu aş putea să spun că ţin legătura, dar mai vorbesc cu el. Chiar zilele astea am purtat o conversaţie cu Massimo, pentru că a avut o problemă în familie. Sper să treacă cu bine peste ea.

Ce ar trebui să aibă un bărbat pentru a fi pe placul tău?
Trebuie să fie deştept, simpatic.

Şi potent financiar?
Nicidecum. Am muncit atâţia ani ca să nu depind financiar de nimeni. Nu m-a luat nimeni de pe stradă, nu mă lasă nimeni pe stradă.

Ştiu că printre pasiunile tale se numără şi fotografia făcută din spatele camerei foto. Cum arata un pictorial în care fotograful e Catrinel Marlon?
Am făcut o singură campanie, pentru un brand de tricouri, şi fotografiile au apărut într-o revistă cunoscută. Mie îmi place să comunic cu modelul pe care-l am în faţă. Prefer să am un soi de intimitate cu acesta şi, dacă am posibilitatea de a alege între studio şi lumina zilei, voi prefera mereu a doua variantă.

Greşeli faci?
Clar! Sunt abia la început într-ale fotografiei! Dar, culmea, se întâmplă să fac erori când eu sunt modelul pentru că de multe ori le mai spun fotografilor ce să facă, ce să nu facă şi se supără pe mine. Şi pe bună dreptate!

Catrinel şi Inna, un tandem sexy

Aparatele foto surprind tot mai des instantanee cu Catrinel şi Inna. “Cu Inna m-am cunoscut pe internet. A dat o declaraţie chiar în Libertatea, spunând că eu sunt cea mai frumoasă româncă. M-a măgulit şi am căutat-o. Prima dată ne-am întâlnit în Spania, la Ibiza. E un copil inocent, n-ai cum să nu o îndrăgeşti”, afirmă Catrinel.

Nicole Kidman şi-a scos pantofii în faţa ei

EXCLUSIV | Catrinel Menghia: «Prima dată m-am îndrăgostit de un bărbat orb»

Una dintre poveştile preferate ale lui Catrinel o are în centru pe faimoasa actriţă Nicole Kidman (foto), bruneta având parte de o întâlnire memorabilă cu aceasta.

Ne-am cunoscut în culisele unui festival de film şi m-a uimit cât de prietenoasă era. La câteva minute după ce ne-am cunoscut, şi-a scos pantofii, ca să putem să vorbim de la acelaşi nivel, întrucât e mai înaltă ca mine!

Catrinel Menghia
_MG_3630.jpgIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6
Despărțirea lor a șocat pe toată lumea, ce s-a întâmplat. „O altă familie de care ți-ai bătut joc”
PARTENERI - GSP.RO
Despărțirea lor a șocat pe toată lumea, ce s-a întâmplat. „O altă familie de care ți-ai bătut joc”
Aparatul din casă care consumă o energie electrică uriașă. Într-un minut consumă cât un bec cu led în 8 ore
Playtech.ro
Aparatul din casă care consumă o energie electrică uriașă. Într-un minut consumă cât un bec cu led în 8 ore
Maşina unei tinere mame, care a dispărut împreună cu cei doi copii acum 19 ani, a fost găsită în sfârşit într-un râu din SUA
Observatornews.ro
Maşina unei tinere mame, care a dispărut împreună cu cei doi copii acum 19 ani, a fost găsită în sfârşit într-un râu din SUA
Horoscop 17 octombrie 2021. Capricornii pot primi sugestii deosebit de valoroase, în timpul unor conversații obișnuite
HOROSCOP
Horoscop 17 octombrie 2021. Capricornii pot primi sugestii deosebit de valoroase, în timpul unor conversații obișnuite
Pedeapsa primită de șoferița care anul trecut a lovit intenţionat cu maşina un poliţist pe motocicletă și apoi a fugit. VIDEO
Știrileprotv.ro
Pedeapsa primită de șoferița care anul trecut a lovit intenţionat cu maşina un poliţist pe motocicletă și apoi a fugit. VIDEO
Frumoasa sportivă a ţării, şocată după ce şi-a făcut analizele. Ce rezultat a citit: "Homosexualitate, risc ridicat". "Diagnosticul" medicului a bulversat-o
Telekomsport
Frumoasa sportivă a ţării, şocată după ce şi-a făcut analizele. Ce rezultat a citit: "Homosexualitate, risc ridicat". "Diagnosticul" medicului a bulversat-o
Rebels with a cause @ELLE New Media Awards 2021
PUBLICITATE
Rebels with a cause @ELLE New Media Awards 2021