Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV | Chitaristul trupei "Goodbye to gravity" A MURIT!

EXCLUSIV | Chitaristul trupei „Goodbye to gravity” A MURIT!

Vlad Țelea, chitaristull trupei "Goodbye to gravity", a murit în urma incendiului de aseară de la clubul Colectiv. Acesta este una dintre ceie 27 de persoane care și-au pierdut viața în urma tragediei bucureștene. Pagina de Facebook a lui Vlad Țelea s-a umplul de mesaje emoționante. "Vlad, încă sper să nu fie adevarat! Nu poate fi adevarat! Să te odihnesti în pace!", a scris un amic îndurerat. Un altul a adăugat: "Speram să fie o gluma proastă dar din păcate nu este. Un copil deosebit, așa îmi amintesc eu de tine! Condoleante familiei tale!". Vlad devenise de curând tată și avea o fetiță de doi anișori.

De Claudiu Petrisor,

Incendiu la clubul Colectiv. Ce s-a întâmplat

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, în jurul orei 23, în clubul Colectiv din Capitală. Bilanțul provizoriu este unul îngrozitor: 27 persoane decedate și alte 146 au suferit arsuri grave. Răniții au fost transportați la mai multe spitale din Capitală. Zeci de ambulanțe și echipaje SMURD și toate autospecialele ISU București-Ilfov au acordat ajutor la fața locului.

Incendiul ar fi izbucnit de la materialele pirotehnice pregătite pentru show. Flăcările de la artificii au cuprins un stâlp din club și s-au extins cu repeziciune de la buretele care antifona încăperea, din cauza spațiului mic și a materialelor din jurul scenei. Tavanul s-ar fi prăbușit peste tinerii aflați în club.
Foto: Facebook

Close
Închide
  Close