MENIU CAUTĂ
, de Ana Maria Păsat

EXCLUSIV/ Cristina Cioran s-ar întoarce oricând în televiziune. ”Mi-e foarte dor”

Distribuie

După o pauză de doi ani, de la ”Ferma vedetelor”, Cristina Cioran ar spune ”da” unui now show tv. Vedeta recunoaște că duce dorul acestuia.

A fost ”sarea și piperul” din ”Ferma vedetelor”, în urmă cu aproximativ doi ani.

Cristina Cioran a păstrat apoi legătura cu câțiva dintre foștii săi colegi, cu care a legat o strânsă prietenie. În prezent, după o pauză destul de mare, chiar dacă teatrul și joburile sale îi ocupă destul de mult timp, vedeta se pregătește de o nouă revenire pe sticlă. Aceasta a dat de înțeles că-i foarte posibil ca noul an să-i împlinească această dorință. Ea a evitat însă să dea amănunte despre noua sa apariție tv. Cristina Cioran nu a ascuns însă faptul că a simțit lipsa unui astfel de show.

”Da, mi-e foarte dor. Dar poate la anul veți avea o surpiză”, a mărturisit aceasta pentru Libertatea. 

Pe lângă ”Ferma vedetelor” de la Pro TV, actrița a jucat în mai multe telenovele și a debutat ca prezentatoare la Acasă TV. Ea a recunoscut tot timpul că-i plac provocările de acest gen și a considerat experiența sa din ”Ferma vedetelor” drept aventura vieții ei.

Ar fi putut ajunge și… model

Recent, Cristina Cioran a defilat pe podium, pentru a prezenta o rochie într-o gală caritabilă. Chiar dacă în prezent nu are dimensiunile unui fotomodel, actrița a spus că i-ar fi plăcut să facă și acest lucru.

”Am mai avut prezentări. Nu-i prima oară când fac acest lucru. Chiar îmi place. Aș fi putut face și asta, de ce nu”, a adăugat aceasta.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/Andreea Marin, primele declarații despre noul iubit. ”Sunt fericită și echilibrată datorită lui Adrian”

Citește mai multe despre cristina cioran pe Libertatea.

Comentarii