Mergi direct la conținut »
Exclusiv! Ea este Gitte, soția pentru care  Adrian Romcescu a locuit 30 de ani în Danemarca!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Exclusiv! Ea este Gitte, soția pentru care Adrian Romcescu a locuit 30 de ani în Danemarca!

Exclusiv! Ea este Gitte, soția pentru care Adrian Romcescu a locuit 30 de ani în Danemarca!

De Florian Gheorghe,

Soția artistului este reținută în prezent  de vânzarea business-ului ei, un salon de beauty situat lângă casa lor, foarte aproape de Copenhaga.

Fratele lui Adrian, Mircea Romcescu şi soţia sa, marea artistă Olimpia Panciu, de asemenea cetăţeni danezi, s-au restabilit, la rândul lor, în România.  Frații Adrian şi Mircea Romcescu s-au căsătorit  în Copenhaga, în 1986, amândoi în aceeaşi zi.
”Gitte este o persoană discretă, de aceea nu și-a dorit să apară în imagini ori filmari, în România. Este un om de aur, mi-a înțeles dorința de a locui aici, pentru a fi alături de bătrânii mei părinții”, ne-a declarat muzicianul care își aduce aminte râzând de modul în care a cunoscut-o pe care îi este alături de-o viață: ”Pe Gitte am întâlnit-o într-un club unde cântam.Partea amuzantă e că, atunci când am intrat în casa soacrei mele, aceasta a avut un şoc. Şi eu. Ea mă cunoştea, nevastă-mea nu. Mama soţiei mele m-a văzut cântând timp de vreo 13 ani la Melody, pe Litoral. Venea în România ca turistă”.

Close
Închide
  Close