Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Irina Columbeanu e topită după mama ei. Plânge că nu mai vrea acasă!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Irina Columbeanu e topită după mama ei. Plânge că nu mai vrea acasă!

EXCLUSIV/ Irina Columbeanu e topită după mama ei. Plânge că nu mai vrea acasă!

Monica Gabor este tot mai aproape de a-și vedea visul cu ochii. Irina Columbeanu e topită după mama sa și nu ar mai vrea să plece din America.

De Ana Maria Păsat,

După ce primul pas a fost făcut și a ajuns pentru prima oară în America, pentru Irina Columbeanu a devenit o obișnuință să-și petreacă vacanțele alături de mama ei.

Iar acum Monica Gabor este tot mai aproape de a-și vedea visul cu ochii, acela ca fiica sa să se mute să locuiască definitiv cu ea. Și asta pentru că Irina Columbeanu e topită după mama sa și plânge numai la gândul că va trebui să se întoarcă acasă. Chiar dacă și la Izvorani, unde are domiciliu alături de tatăl său, dispune de tot ce-și dorește.

Irina nu mai vrea să plece de lângă Monica. Și Irinel știe acest lucru. După ultima vacanță petrecută în America, fata a plans mult la plecare, pentru că nu dorea să se mai întoarcă. Când a ajuns acasă, a fost foarte supărată și nu mai voia să vorbească mai cu nimeni. Tocmai de aceea Irinel încearcă să accepte ideea că Irina va pleca de lângă el. ”, ne-a mărturisit o persoană apropiată Monicăi Gabor.

În al nouălea cer!

Încă de când divorța de Irinel Columbeanu și renunța la custodia Irinei, după luni de procese, Monica Gabor declara că așteaptă să treacă anii, iar fiica sa să-și aleagă singură destinul. Acum, când cele două, fiică și mama sunt nedespărțite, în America, fosta soție a afaceristului de la Izvorani își exprimă fericirea pe conturile sale de socializare.

Când suntem împreună suntem în al nouălea cer!”,

„Noi ne simțim ca în rai. Vă dorim și vouă același lucru”,

le-a mărturisit Monica Gabor prietenilor ei din mediul online.

Bună din al nouălea cer. Cine e binedispus azi? Noi da. Va pupăm”, a mai spus ea.

CITEȘTE ȘI:

PRIMELE IMAGINI: Irina Loghin, pentru prima oară soacră, la 79 de ani. Irinuca s-a maritat azi!

Close
Închide
  Close