MENIU CAUTĂ
21 Mar. 2013 18:10

EXCLUSIV | Iulia Albu: „Îmi doresc să mă mărit iar, doar n-o să mă călugăresc”

Distribuie

Iulia Albu este pe cai mari! Are zece la aproape toate materiile de la Facultatea de Arte, unde e studentă în anul întâi, iar talentul ei în materie de design vestimentar nu trece neobservat, căci editorul de modă rupe gura târgului atunci când apare în public: Eu îmi creez foarte multe dintre rochiile cu care mă afişez, mai ales că aşa pun în practică ceea ce învăţ la facultate. Majoritatea pieselor pe care le port sunt concepute exclusiv de mine de mai bine de şase ani', a declarat vedeta pentru Libertatea.

S-a angajat la Kanal D

Iulia a fost surprinsă, zilele trecute, în timp ce mergea la cursurile de design, după care s-a dus glonţ la sediul postului de televiziune Kanal D, unde a zăbovit vreme de cinci ore, până în jurul orei 22.00. Contactată de reporterii ziarului Libertatea, Iulia a confirmat că a bătut palma cu Kanal D: Da, este adevărat, de azi (n.r. – miercuri) lucrez la acest post TV, voi avea o rubrică zilnică unde voi analiza ţinutele vedetelor. Zilele acestea am semnat cu ei, iar acum am început filmările'.
Surse din preajma Iuliei ne-au mărturisit că salariul pe care îl va primi este de câteva mii de euro, aşa că, pe lângă alte contracte pe care le-a obţinut în ultima vreme, ea este deja independentă din punct de vedere financiar. La aflarea veştii că este singurică, mai mulţi bărbaţi îi dau târcoale Iuliei, însă vedeta e de părere că o pauză amoroasă ar fi benefică. Îmi doresc să mă căsătoresc din nou, doar nu o să mă călugăresc', ne-a mai spus ea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii