Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Liviu Vârciu și-a luat fiica cea mare la el și împreună o așteaptă pe cea mică!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Liviu Vârciu și-a luat fiica cea mare la el și împreună o așteaptă pe cea mică!”

EXCLUSIV/ Liviu Vârciu și-a luat fiica cea mare la el și împreună o așteaptă pe cea mică!”

Liviu Vârciu e în culmea fericirii, asta și pentru că fata sa cea mare, Carmina, s-a mutat la el, și-și va cunoaște surioara peste doar câteva zile, când se va naște. 

De Ana Maria Păsat,

Liviu Vârciu numără deja zilele până când va deveni din nou tată. Tot de fată!

S-a pregătit cu tot ce este necesar, pentru ca venirea pe lume a micuței sale să nu-l ia prin surprindere.

”Am luat totul, toată lista odată, de la același magazin. Inclusiv jucării. Nu ne mai lipsește nimic”, a mărturisit acesta pentru Libertatea.

În plus, actorul mai are un motiv în plus de fericire. După ani de zile petrecuți departe de Carmina, fata sa cea mare, pe care o are dintr-o altă relație, el se va putea bucura de ambele sale fiice, în același timp. Asta pentru că, de puțin timp, Carmina s-a mutat la el acasă și va putea să-și vadă surioara chiar când aceasta va apărea pe lume.

”Carmina e la mine. A început școala, am mutat-o la un liceu bun aici. Mă trezesc în fiecare zi și o am dimineața lângă mine. Mă bucur și eu de ea un pic”, a mai spus actorul.

Liviu nu a ascuns nici faptul că are ceva emoții la nașterea mezinei sale.

”Tot ce-mi doresc este să fie sănătoasă”.

El va intra în spital abia după ce doctorul îl va anunța că totul este ok. Nu va filma nașterea și nici nu va fi în sală, asta pentru că, potrivit propriilor mărturisiri, nu vrea ca și el să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

 

Liviu Vârciu a făcut anunțul.

”Am văzut-o cum dă din piciorușe”

Liviu a fost alături de iubita sa, Anda Călin, pe toată perioada sarcinii și așteaptă cu nerăbdare să-și vadă bebelușa. A văzut-o pe micuță pe ecografie și a trăit senzațiile unice pe care le are un viitor tătic.

”Am văzut-o cum dă din piciorușe”, a dezvăluit acesta.

Altfel, actorul nu a avut curiozitatea să afle de la ghicitoarele în cafea nimic despre fiica sa.

”Nu cred așa ceva. Eu cred doar în Dumnezeu”, a spus acesta.


O fată dintr-o șatră de căldărari participă la XFactor! Narcisa a fost ”promisă” de la 6 ani și, până s-a măritat, s-a jucat cu viitorul soț


 

Close
Închide
  Close