Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Majda nu mai consumă carne dar... Gătește pentru prieteni!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Majda nu mai consumă carne dar... Gătește pentru prieteni!

EXCLUSIV/ Majda nu mai consumă carne dar… Gătește pentru prieteni!

Bruneta are propria-i alimentație, de la care nu se abate decât în cazuri extreme, cum a fost în perioada în care a participat la Ferma vedetelor. Majda nu mai consumă carne nici măcar atunci când are musafiri și gătește pentru ei.

De Ana Maria Păsat,

Majda, care a fost eliminată de la emisiunea Ferma Vedetelor, de la postul de televiziune Pro TV, a revenit la regimul pe care ea însăși și l-a impus.

Majda s-a îngrășat 10 kilograme în plus la ferma vedetelor. Cum a reușit să scape de 7 dintre ele


Majda s-a îngrășat 10 kilograme în plus la ferma vedetelor. Cum a reușit să scape de 7 dintre ele

Chiar dacă nu are timp să petreacă prin saloane de înfrumusețare, ea are mare grijă de imaginea sa. Și, mai ales, ține mult la sănătatea și la silueta ei. Bruneta a dezvăluit că pe lângă programul pe care-l are cu fetița sa, rezultată din prima căsătorie, terminată cu un divorț, își rezervă câteva ore pe săptămână și pentru ea. Majda petrece totodată mult timp în bucătărie pentru că-i și place să gătească. Ea nu mai consumă carne, dar cu toate acestea prepară frituri și mâncăruri delicioase pentru iubitul său și pentru prieteni.

”Stau foarte mult în bucătărie. Gătesc împreună cu fetița mea.. Nu sunt foarte mâncăioasă, nu mănânc carne, ci doar legume și fructe, dar îmi place să gătesc ec doresc prietenii”, a declarat aceasta pentru Libertatea.

S-a întors din Fermă cu 10 kilograme în plus

Recent, Majda a povestit ce șoc a avut la întoarcerea acasă, după participarea sa la Ferma vedetelor. Bruneta s-a îngrășat nu mai puțin de 10 kilograme din cauza alimentației avute! Totuși, cu ambiție și voință, a reușit să le dea jos destul de repede.

”Am luptat așa cum am invătat să lupt mereu, iar în vreo lună și un pic reușisem să scap de cele 10 kg. Nu m-am oprit acolo și am continuat dieta gandită de mine pentru organismul meu și am reușit să mai scap de 7 kg. Mă caracterizează un strop de nebunie așa că am să continui lupta să mai dau jos 5”, a povestit aceasta.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Fetița Roxanei Ciuhulescu, de la o extremă la alta. La început n-a vrut frățior, acum îi pupă vedetei burtica

Close
Închide
  Close