Are 40 de ani, nu 26!

Aceeaşi sursă a mai povestit pentru Libertatea că «Mr. Pink» nu este chiar aşa de tinerel, cum a spus Moni, dar nici de vârsta lui Irinel Columbeanu: “Chinezul are 26 de ani? Nici vorbă, are în jur de 40. În plus, numele său este altul, altfel s-a prezentat când l-am cunoscut… Ştiu sigur că are familie în China. Este tatăl a doi copii. Este înnebunit după Monica, dar nu cred că are vreun gând să divorţeze de nevasta din Asia, probabil pentru a nu fi nevoit să-şi înjumătăţească averea…”.

Monica îl costă 14.000 $ lunar

Chiar dacă nu este miliardar în dolari, chinezul lui Moni îşi permite să o “ţină-n puf” pe iubita lui. Nu i-a luat până acum nici un cadou consistent, cum ar fi vreo limuzină sau vreo casă, fie ea şi în România, dar are grijă ca Monicăi să nu-i lipsească nimic în America. “Chiria lui Moni îl costă pe chinez cam 14.000 de dolari pe lună, întrucât stă într-un bloc nou din Century City, L.A. O casă în zonă face peste un milion de dolari, mult mai mult decât chiria pe care i-o plăteşte”, ne-a mai spus milionarul american.

Aleargă după cetăţenie

Fosta doamnă Columbeanu intenţionează să se stabilească definitiv în America, chiar dacă acest lucru înseamnă că nu o va putea avea tot timpul lângă ea pe fetiţa sa, Irina. Astfel, după ce a solicitat să fie angajată, cu contract, ca responsabil cu imaginea companiei iubitului său chinez, ea a intervenit pe lângă «Mr. Pink» să o ajute să obţină permisul de rezidenţă (Green Card), acesta fiind de fapt primul pas pe care-l face o persoană pentru a deveni cetăţean american. Cartea verde se poate obţine dacă imigrantul prezintă o cerere de viză aprobată în folosul lui de un angajator din SUA, în speţă «Mr. Pink».

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor