De Ana Maria Păsat,

În urmă cu ceva timp, Cheloo a renunţat la agitaţia din Capitală şi s-a mutat la ţară, într-un sat de la poalele munţilor, la Valea Bradului, lângă Ocina de Jos, Breaza. De atunci, noii vecini ai artistului se plâng că nu mai au linişte.
În urmă cu câteva zile, un nou scandal marca Cheloo i-a trezit din “toropeală”. Inspirat parcă din titlul ultimului său album, “Lovitura de pedeapsă”, pe care urmează să-l lanseze, membrul trupei Paraziţii şi-a vărsat nervii pe un vecin, imediat după ce a sărbătorit cu câţiva prieteni ultima sa reuşită.
Chiar sub privirile acestora, artistul l-a snopit în bătaie pe tânărul de 35 de ani, iar motivul a fost… halucinant de-a dreptul. Contactat pe marginea acestui subiect, Cheloo însuşi a recunoscut: “Da, şi ce dacă. I-am dat lovitura de pedeapsă. Cred că era extraterestru, semăna cu un extraterestru şi se uita la mine ciudat. Sigur nu mai are nimic acum, că nu era de-al nostru, se reface imediat”, a declarat acesta pentru Libertatea.

L-a învineţit!

Speriat de cele întâmplate, consăteanul vedetei a refuzat să facă orice comentariu pe marginea acestui incident. În schimb, unul dintre amicii lui Cheloo, martor la bătaia pe care acesta i-a administrat-o, a precizat: “S-a întâmplat după un chef între noi. Băiatul ăla i-a ieşit în calea maşinii. S-a dat jos la el, nu ştiu ce i-a răspuns, iar apoi a început bătaia. Nu am auzit că ar fi depus o plângere, a plecat pe picioarele lui acasă, chiar dacă puţin vânăt”.

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”
GSP.RO

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi