Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Rona Hartner și-a îngropat tatăl sfâșiată de durere! ”Când a intrat în pământ am primit de la el pace”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV / Rona Hartner și-a îngropat tatăl sfâșiată de durere! ”Când a intrat în pământ am primit de la el pace”

EXCLUSIV / Rona Hartner și-a îngropat tatăl sfâșiată de durere! ”Când a intrat în pământ am primit de la el pace”

Sfâșiată de durere și cu ochii în lacrimi, Rona Hartner și-a condus, ieri, pe ultimul drum, părintele. Tatăl vedetei a fost răpus de o boală cumplită: cancer la plămâni, boală de care suferea de 10 ani și care nu fusese descoperită la timp.

De Andreea Archip,

Deși era realistă în privința stării de sănătate a tatălui său, vedeta spera totuși la un miracol. Din păcate, inevitabilul s-a produs, duminică, decesul lui lăsând un gol imens în sufletul Ronei. Ieri, domnul Hartner a fost înmormântat la cimitirul Belu Catolic, slujba cu liturghie fiind oficiată la capelă, de către doi preoți. Îmbrăcată în haine negre, actrița a fost înconjurată de rude, care i-au fost alături în momente extrem de grele pentru ea. La finalul ceremoniei religioase, când sicriul era purtat spre mormânt, suferința a atins punctul culminant. Cu ochii în lacrimi, actrița se ruga ca părintele ei să nu plece. O despărțire grea și, din păcate, inevitabilă pentru ea.

inmormantare (1) - Copy

„Pe ultimul drum tata a fost anturat de toată familia lui, de toți prietenii apropiați, oameni care l-au cunoscut poate de când avea patru ani. Când a intrat în pământ am simțit că am primit de la el o pace. Din țărână a plecat, în țărână s-a întors, groapa e foarte frumoasă, cu flori, el își dorea să se ducă în ciclul ăsta al vieții și să renască precum o plantă, să fie ceva frumos. În momentul acela am simțit că m-am liniștit. Cât timp era aici, mi-era greu și nu voiam să plece, niciodată nu vrei ca părinții să te abandoneze, dar acum l-am simțit că s-a întors acolo unde îi e rostul, este cu Dumnezeu, a primit toate sacramentele, va fi în rai, este sigur. Am avut și slujbă cu liturghie, ne-am împărtășit”, a declarat, pentru Libertatea, Rona Hartner.

tablou

Vedeta a purtat în brațe un tablou realizat de tatăl ei, care o înfățișează alături de el. Un obiect de suflet, alături de multe altele pe care le păstrează cu drag și care îi vor aminti toată viața de părintele ei.

Ce declara Rona Harnter, în urmă cu două luni, despre boala tatălui ei:

FOTO: Vlad Chirea

Libertatea va transmite LIVE BLOG Romania – Franța, meciul unei generații

Close
Închide
  Close