De Cristina Ologeanu,

Prima TV îi datorează lui Şerban Huidu o grămadă de bani. “Doar” câteva sute de mii de euro. Cu toate acestea, nu se întrevede prea curând vreo plată în contul lui dinspre Prima TV, post care şi-a cerut insolvenţa în instanţă la începutul acestei luni.
Dar “cârcotaşul” stă liniştit, deşi, conform declaraţiilor sale, a plătit deja impozite uriaşe la stat pentru banii pe care ar fi trebuit să îi primească de la postul la care lucrează de aproape 16 ani.
Nu se grăbeşte să dea postul în judecată
Orice alt om de afaceri ar fi început un război în instanţă pentru a-şi primi banii cuveniţi.  Nu şi Huidu, care are o explicaţie năucitoare:
“Nu sunt agresiv, cred că lucrurile se pot face şi cu blândeţe. Trebuie înţeles că sunt şi perioade grele, aşa cum au fost şi altele mai bune. Voi continua să fac emisiunile, deşi am de recuperat foarte mulţi bani. Dacă puneam banii înainte, atunci opream de mult emisiunile. Pentru mine, Prima e mai mult decât un partener de afaceri. Am venit aici acum 15 ani şi jumătate, la bine şi la greu”, a declarat Şerban pentru Libertatea.
În decizia lui a cântărit foarte mult şi faptul că bossul postului, Cristian Burci, i-a fost alături în momente de cumpănă. Cu toate că este legat emoţional de acest post, realizatorul nu renunţă la banii ce i se cuvin, doar că aşteaptă răbdător să vină vremuri mai bune.

Mihai Găinuşă a apelat la instanţă

Spre deosebire de Şerban, alţii au mers la tribunal să îşi ceară banii de la Prima. După ce a muncit fără să fie plătit pentru emisiunea “Cusurgii”, Mihai Găinuşă a părăsit postul, pe care, apoi, l-a dat în judecată, cerând chiar insolvenţa acestuia.
El a renunţat la cerere după ce a obţinut o eşalonare a banilor. Firma care produce “Trăsniţii” şi Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România – Asociaţia pentru Drepturi de Autor (UCMR – ADA) au câte un proces deschis împotriva postului TV pentru neplata onorariilor cuvenite.

VIDEO La un pas de tragedie pe Valea Oltului: un șofer s-a trezit cu un tir gonind spre el pe sensul lui de mers. Ce s-a întâmplat mai departe
GSP.RO

VIDEO La un pas de tragedie pe Valea Oltului: un șofer s-a trezit cu un tir gonind spre el pe sensul lui de mers. Ce s-a întâmplat mai departe

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie