Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Efectele ”Aievea”. Andra a slăbit patru kilograme după seria de concerte și e extenuată
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Efectele ”Aievea”. Andra a slăbit patru kilograme după seria de concerte și e extenuată

EXCLUSIV/Efectele ”Aievea”. Andra a slăbit patru kilograme după seria de concerte și e extenuată

În trei seri concertistice de excepție la Sala Palatului, Andra a dus la bun sfârșit una dintre cele mai grandioase și scumpe producții concertistice,  ”Aievea”. Însă surmenajul a lăsat urme. Andra a slăbit 4 kilograme în trei zile și este extenuată.

De Florian Gheorghe,

Din păcate, viața de artist în vogă aduce satisfacții și totodată privațiuni, căci miercuri, după doar două zile de odihnă (primele din ultimele trei luni de muncă asiduă pentru concretizarea marii încercări concertistice)artista urmează să plece din țară pentru a filma un spot publicitar. În plus trebuie să arate impecabil și să-și bucure și copiii -David și Eva- acordându-le obligatoriu timp.

Superproducția concertistică ”Aievea” a lăsat-o pe Andra fără kilograme bune

Producția ”Aievea”, una dintre cele mai scumpe investiții în showbiz-ul muzical a bucurat 12.000 de privilegiați la Sala Palatului. Asta pentru că cererea de bilete a depășit oferta, disponibilitatea sălii și extenuarea artistei fiind motivele pentru care nu s-a suplimentat programul.

Dan Bittman, Aurelian Temișan, Viorica și Ioniță au fost mari artiști pe care Andra Măruță i-a avut invitați în superspectacolul său.

În cifre, ”Aievea” a fost o investiție ce depășește o sumă cu șase cifre în euro, 300 de ore de repetiții, zeci de tone de echipament tehnic (podiumul sălii fiind complet refăcut), 40 de artiști, corp de balet, o numeroasă echipă tehnică (sunet și lumini), fiecare cu un rol bine stabilit.

După cele trei zile de concerte, Andra are mai puțin cu patru kilograme și are nevoie de multă odihnă.

CITESTE SI:VIDEO EXCLUSIV/Nicole Cherry este „regina” Instagramului din România. Se apropie de un milion de admiratori

EXCLUSIV/Femeia care i-a schimbat traiectoria în viață lui Mihai Petre: “Mama aproape că m-a dus cu forța la dans!”

 

Close
Închide
  Close