MENIU CAUTĂ

Experiență inedită pentru Florina Constantinescu de la TVR 2

Distribuie

Experiență inedită pentru Florina Constantinescu de la TVR 2. Însărcinată în șase luni, simpatica prezentatoare a emisiunii „Se zice că...”, de la TVR 2, a trăit tensiunea drifturilor într-o mașină de curse alături de vicecampionul național, Adrian Grigore.

„Am trăit senzația pentru prima dată și mi s-a părut grozav. Emoții am avut și imediat ce m-am urcat în mașină i-am atras atenția pilotului că sunt însărcinată. M-a liniștit spunându-mi că voi fi în siguranță”, a spus vedeta TVR 2.

În urmă cu câteva zile, curtea televiziunii a răsunat de zgomotul motoarelor nervoase iar câțiva bolizi din campionatul naţional de raliuri au atras privirile admirative. Dan Gîrtofan, dublu campion național de raliuri,  Adrian Grigore, Andrei Girtofan și Cristiana Oprea, membrii ai echipei Pro Rally Team Brașov, vicecampioni naționali, au fost invitații emisiunii „Se zice că…”, de la TVR 2. Sportivii, care au adus cu ei în Capitală automobilele de sute de mii de euro, au vorbit despre provocările Campionatului Național de Raliuri din acest an, planuri de viitor și nu au ratat ocazia de a le da emoții celor prezenți cu câteva drifturi.

„Mă bucur că Florina a avut curaj să încerce, mai ales că tot ceea ce facem este în siguranță, gândit și calculat. Ne dorim ca tot mai mulți români să vadă frumusețea acestui sport și sperăm la o susținere mai mare”, a spus Adrian Grigore.

Citește și

REPORTAJ/ Ionela Prodan, ”Lelia ale Tache Prodan”, jelită de oamenii din Dăbuleni, localitatea sa natală (FOTO&VIDEO)

Citește mai multe despre Florina Constantinescu și experiență pe Libertatea.

Comentarii