Mergi direct la conținut »
Faimoșii si Razboinicii de la Exatlon au petrecut Paștele împreună. “Este un moment bun să ne împăcăm”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Faimoșii si Razboinicii de la Exatlon au petrecut Paștele împreună. “Este un moment bun să ne împăcăm”

Faimoșii si Razboinicii de la Exatlon au petrecut Paștele împreună. “Este un moment bun să ne împăcăm”

Faimoșii si Razboinicii de la Exatlon au petrecut Paștele împreună, un moment bun pentru ca aceștia să se împace, cel puțin până vor ieși din nou pe traseu.

De Paște, concurentii au fost rasfătați într-o casa de lux, au primit haine, fetele au fost machiate si coafate. Dupa o masa bogată si multă buna dispoziție, concurentii au facut karaoke. Seara a fost inceputa cu un duet savuros între Catalin Cazacu si Cosmin Cernat.

 „Imi lipseste masa aia mare de acasa. Imi doresc sa fim linistiti, indiferent unde ne aflam”, a spus Catalin Cazacu. „As manca o salata de oua. O sa ies mai des la petreceri cand ma intorc in tara”, a spus Belbita.  „Imi doresc sa uitam de toate si sa petrecem cu toti”, a declarat Draghia. „Sper sa nu mai fim doua echipe rivale, sa stam cu totii si sa vorbim”, a spus Roxana de la Razboinici. „Simt ca se apropie Pastele, simt caldura sarbatorilor. Ii iert pe faimosi, am un suflet de mama”, spune Alex.”E clar ca va fi un moment frumos. Ma astept la distractie, la voie buna, la comunicare, la socializare”, a povestit Valentin inainte de petrecerea de Paste. „Asta este un moment bun sa ne impacam. De maine suntem din nou pe traseu”, a spus Giani, in editia Exatlon 8 aprilie.

Citește și

REPORTAJ/ Și-a transformat pasiunea în “Prăjitureală” pentru prieteni, mai ales de sărbători! Record de gătit: 43 de ore încontinuu

 

Close
Închide
  Close