MENIU CAUTĂ

Fanii l-au uitat pe Michael Jackson

Distribuie

Familia sa nu a organizat nimic special pentru comemorarea starului, ba mai mult, una dintre mătuşile celor trei copii ai lui Michael, Alejandra, a dat un interviu şocant despre situaţia micuţilor.
Citește: "Copiii lui Michael Jackson sunt lăsați de izbeliște"
Sua. Jermaine, fratele mai mare al lui Michael (al doilea de la dreapta), a inaugurat ieri mai multe statui de ceară ale cântărețului

Comemorat doar de câțiva fani

Germania. O tânără și-a tatuat chipul lui Michael pe spate
În întreaga lume, moartea lui Michael Jackson a fost comemorată de foarte puțini fani. Nici familia lui nu a organizat ceva special.

S-au plimbat cu motocicleta prin cimitir

Prince a fost primul care a testat motocicleta pictată cu chipul tatălui său
Ieri, copiii lui Michael Jackson au primit din partea unui prieten de familie câte o motocicletă pictată cu chipul tatălui lor. Conform presei americane, Prince, Paris şi Blanket au fost plimbaţi pe noile motoare prin Cimitirul Forest Lawn, unde e înmormântat tatăl lor.

Carte şi tablouri dedicate megastarului, în Herăstrău

Zeci de tablouri ale Domnicăi sunt expuse în Herăstrău
Artista plastică Domnica Cârjaliu şi-a lansat aseară cartea ”Totul pentru Terra”, un omagiu pentru Michael Jackson. ”Era un sensibil, un visător şi un rebel şi era îngrijorat mereu de soarta semenilor săi, mai ales a copiilor. Acest lucru m-a motivat să scriu, în memoria lui, o poveste fantastică”, ne-a mărturisit Domnica. Artista a organizat şi o expoziţie în parcul Herăstrău din Bucureşti, etalând 40 de tablouri care îl înfăţişează pe Michael în diferite ipostaze. Fanii pot vedea exponatele până pe 4 iulie. (Mihai Oprea)
Domnica și cartea ei despre Michael
 

Citește mai multe despre Michael Jackson pe Libertatea.

Comentarii