Mergi direct la conținut »
Așa mama, așa fiică! La 7 ani, Siena, fata Andreei Antonescu, are propriul show de televiziune
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Așa mama, așa fiică! La 7 ani, Siena, fata Andreei Antonescu, are propriul show de televiziune

Așa mama, așa fiică! La 7 ani, Siena, fata Andreei Antonescu, are propriul show de televiziune

Chiar dacă primii ani de viață i-a trăit la doi pași de Hollywood, talentul fiicei Andreei Antonescu a ieșit la iveală la Galați, orașul unde s-a născut mama sa. Unde micuța, la doar 7 ani este deja vedetă și are propriul show, unul dedicat celor de vârsta sa.

De Florian Gheorghe,

Siena, ce se pregătește la Școala de Film și Televiziune Galați, este gazda emisiunilor ”Fitze cu Funditze” difuzat de un post local dar și pe internet da rși protagonista unui serial. Vârsta și garderoba mamei sale o fac specialistă în modă în respectivul show unde mai și cântă, căci se pregătește cu profesori de specialitate la actorie dar și ia lecții de canto.

La doar 7 ani, Siena, fata Andreei Antonescu are propriul show de televiziune

Tot la Galați, orașul unde părinții săi au decis că e cel mai bine ca fetița lor să învețe în acestă perioadă a vieții, Siena a urcat pe scenă, anul acesta, cântând alături de mama sa (în turneul ”România în Sărbătoare”), amintind parcă de perioada când Andreea era una dintre cele mai cunoscute vedete din România și asta la doar 13 ani.

În anii 2000 Andre, duo-ul format de Andreea Antonescu și nașa Sienei (FOTO a patra de la stânga la dreapta), Andreea Bălan era una dintre cele mai cunoscute formații din România, nivelul popularității adolescentelor fiind neegalat nici astăzi de niciun alt artist ori grup muzical.

 

EXCLUSIV/Văduva lui Dan Spătaru e co-producătoare a unui show în memoria artistului. De 14 ani se luptă pentru proiect!

Close
Închide
  Close