Mergi direct la conținut »
Fata Catincăi Roman a împlinit 20 de ani. Cum arată Calina acum. „La mulți ani, fata mea frumoasă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fata Catincăi Roman a împlinit 20 de ani. Cum arată Calina acum. „La mulți ani, fata mea frumoasă”

Fata Catincăi Roman a împlinit 20 de ani. Cum arată Calina acum. „La mulți ani, fata mea frumoasă”

Fata Catincăi Roman a împlinit 20 de ani, iar mama ei a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare, alături de care atașat și o imagine. Calina a crescut și s-a transformat într-o tânără atrăgătoare ce captează atenția tuturor.

„Acum 20 de ani aduceam pe lume mândrețea mea de fată. Sunt 20 de ani de iubire necondiționată, momente de neuitat, complicitate și mulțumire sufletească!???


La mulți ani fata mea frumoasă și deșteapta, sunt mândră de tine și de sufletul tău minunat! Te iubesc! ???”, a scris Catinca Roman pe contul de socializare.

În urmă cu doi ani, Calina Roman a anunțat că a decis să devină vegetariană și că a renunțat la carne. „Legume, nu mai mănânc carne de două săptămâni. Am constat că aşa e mai bine… Am devenit vegetariană deci prefer o salată… Anul trecut în vară eram destul de grăsuţă… ”, spunea tânăra atunci.

 

Citește și

Un tânăr din Buzău a primit nota 2 la purtare pentru că și-a ironizat profesoara, însă conducerea liceului a fost blândă cu un profesor condamnat în trecut pentru pornografie infantilă, care încă predă acolo!

Close
Închide
  Close