MENIU CAUTĂ
23 Iul. 2013 04:58 , de Iulian Simbeteanu

Fata lui Gică Hagi vrea să studieze actoria în America

Distribuie

Fata familiei Hagi vrea să intre în lumea teatrului şi a filmului. Şi primul pas îl constituie studiile. Pentru a se putea înscrie la o facultate de prestigiu din SUA, Kira avea nevoie de cel puţin un scurtmetraj în care să aibă rolul principal. Filmările au început, ea fiind protagonista unei poveşti de dragoste în care interpretează rolul unei adolescente, iar iubitul este un actor în vârstă de 20 de ani. Kira va pleca peste Ocean în această toamnă, scrie www.ziarulring.ro.

Înclinaţiile Kirei spre lumea teatrului sunt bine cunoscute în cercurile artistice. În urmă cu doi ani, ea a jucat într-o piesă la Teatrul de Comedie, din Bucureşti. Şi chiar dacă a avut un rol mic, ea l-a interpretat bine, ceea ce i-a dat curaj să-şi urmeze pasiunea.

„A jucat la Teatrul de Comedie, în urmă cu doi ani, un rol micuţ. Dar să ştiţi că s-a descurcat foarte bine. Nu m-am ocupat eu direct de ea, însă am văzut piesa. Kira chiar are talent, nu bravează cu această pasiune. Dacă merge în America să studieze, îi doresc succes, dar eu atât vă pot spune din ce am văzut, poate juca teatru fără probleme', a declarat actorul George Mihăiţă, directorul Teatrului de Comedie.
Foto: Facebook

Comentarii