MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2019 15:52

Feli Donose l-a prezentat tuturor pe tatăl fiicei sale. Cum arată Cătălin. “Sunt atât de norocoasă“

Distribuie

Feli Donose și Cătălin trăiesc o frumoasă și discretă poveste de dragoste. Cei doi au împreună o fetiță și petrec mukt timp împreună. Dacă până acum l-a ținut secret pe cel care i-a dăruit un  copil, iată că artista le-a făcut o surpriză fanilor.

Feli a postat pe contul de socializare o poză în care este sărutată de iubitul ei. Imaginea care i-a cucerit pe internauții vedetei a fost însoțită de o declarație de iubire.

Feli Donose

”Im lucky Im in love with my best friend (n.r.: Sunt atât de norocoasă că sunt îndrăgostită de cel mai bun prieten). ?❤️ #eusuntfeli #bunadeiubit #lumeaemarefamiliaeuna #soarelesiluna” este mesajul scris de artistă. Comentariile din partea fanilor au curs lanț.

Imediat ce a născut, la începutul lunii decembrie, Feli Donose a postat pe contul de socializare un mesaj, pentru cei care o urmăresc și i-au trimis sute de mesaje, după ce aceasta a devenit mamă pentru prima oară. Artista a ținut să precizeze că vrea să facă ordine în cămara inimii.

Citește și

VIDEO/ Mărturisiri tulburătoare despre ultimele zile din viața lui Șerban Ionescu: ”Am putut comunica chiar și atunci când nu mai putea articula, ci doar gesticula”

 

Citește mai multe despre Feli Donose și tata pe Libertatea.

Comentarii