MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 12:51

Feli Donose lansează „Bună de iubit”, piesa cu care participă la Eurovision

Distribuie

Feli Donose lansează „Bună de iubit”, piesa cu care participă la Eurovision 2018. Piesa este ca o declarație de independență a femeilor, fie ca sunt ele mame, sotii, iubite, care vor si pot sa faca orice își propun.

”Pentru mine, dincolo de toate, muzica este foarte importantă pentru mesajul pe care îl poartă, iar Bună de iubit are un mesaj de care noi, femeile, avem nevoie. Atunci când iubim o alta persoană, uitam sa ne iubim pe noi. Ajungem sa daruim toata iubirea noastra celorlalti. De aceea, am scris piesa asta ca o aducere aminte ca trebuie sa ne gandim si la noi si sa ne iubim un pic mai mult, marturiseste Feli.

Feli Donose lansează „Bună de iubit”

Videoclipul este regizat de Iura Luncasu, aflat la a treia colaborare cu Feli. ”De cand am ascultat piesa, m-am gandit ca vreau sa ies din conventia femeii surprinsa in cartierul cu blocuri gri si atmosfera apasatoare. Aveam nevoie un spatiu atemporal. Peniscola din Spania a fost prima varianta, mai ales ca fusesem acolo cu proiectia ultimului meu film si stiam locatia. Am prieteni romani care locuiesc acolo si care au facut posibila aceasta filmare in castelul din Game of Thrones,” explica regizorul.

Bună de iubit” se regaseste pe albumul de debut al artistei, lansat la finalul anului trecut, Eu sunt Feli, alaturi de hit-uri precum ACASA, Timpul, Va urma sau Creioane colorate.  Piesa este in finala selectiei nationale Eurovision.

Feli Donose lansează „Bună de iubit”

În 2017, Feli a avut un succes extraordinar cu doua dintre single-urile sale: „Timpul”, care a ramas in top 10 radio si TV pentru 5 luni consecutive, si „ACASA”, care a fost numarul 1 timp de patru saptamani. In plus, artista si-a prezentat si albumul de debut – „Eu sunt Feli”, iar la inceputul anului 2018 ea a lansat alaturi de Smiley un duet emotionant pentru piesa ”Vals”. În urmă cu două săptămâni, tatăl lui Feli Donose a murit, iar artista și-a amânat câteva concerte.

Citește și

VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților”

 

 

 

 

 

Citește mai multe despre Feli Donose și EuroVision pe Libertatea.

Comentarii