MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 12:03

Feli lansează piesa „Cântă”, un featuring cu Guess Who

Distribuie

Feli lansează piesa „Cântă”, un featuring cu Guess Who.  Piesa vorbește despre încredere, susținere și motivație. Interpreta se pregătește să devină mamă pentru prima oară și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

”Eu la un moment dat în viață am fost nevoită să îmi fiu propriul psiholog. Într-o lume în care mulți ne transformăm în roboți, nu ne mai dăm voie să simțim, vedem de multe ori partea goală a paharului, muzica mereu m-a pus pe picioare. Mi-am urmat inima și visul cu răbdare. Muzica, așa cum am spus- o în repetate rânduri, VINDECĂ! Și pe mine și pe tine și întreg globul pămantesc. Ii multumesc lui Guess pentru prietenie, autenticitate și pentru mesajul lui care a completat perfect ”Cantă”. De la prima ascultare a instrumentalului am știut ca TREBUIE să fie Guess Who cel cu care voi împărți piesa”, spune Feli.

”Cu Feli ma stiu de foarte mult timp si o apreciez foarte mult. E super talentata, e cea mai tare. Ma bucur foarte mult ca am scris piesa asta impreuna,” transmite Guess Who.

Videoclipul este regizat de Ionuț Trandafir. ”Cuplul din poveste ilustrează îndrăzneala și îndemnul de a-ți crea propriul film. Mă bucur că am pus în imagini imnul eliberării, așa cum îmi place mie să denumesc piesa asta”, spune regizorul.

Citește și

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!

Citește mai multe despre Feli Donose, Guess Who, canta și piesa pe Libertatea.

Comentarii