De Cristina Ologeanu,

Nu este uşor să-ţi ştii părintele la un pas de moarte, să-l priveşti neajutorat cum zace pe patul de spital, inconştient, şi să nu ştii dacă vei mai avea vreodată ocazia să vorbeşti cu el. În astfel de momente, sentimentul de vină este cel care dă târcoale şi celor mai puternice firi, iar lucrurile lăsate la voia întâmplării nu pot decât să le facă rău din punct de vedere psihologic celor care trec prin astfel de încercări.

Pot intra în depresie severă

Psihologul clinician specialist Alina Blăgoi susţine că, în familia Cotabiţă, nu doar cântăreţul are nevoie de ajutor specializat, ci şi cele trei fete ale acestuia. “Pot fi învăţate, pe de o parte, cum să se comporte cu tatăl lor, iar pe de altă parte, psihologul le va învăţa cum să-şi gestioneze şi să depăşească trăirile pe care ele le experimentează în această perioadă stresantă”, explică Alina Blăgoi. În cazul în care Aela, Eliza şi Milena nu dau pe la psiholog, pentru ele urmările nu vor fi deloc plăcute: “Este posibil ca, în urma acestui incident, fetele să aibă sentimente de autoînvinovăţire, resentimente, remuşcări, frică, angoasă, şoc posttraumatic. În cazul în care stresul posttraumatic nu este tratat la timp, poate duce la anxietate severă, la depresie severă sau manie”.

Sentimentul de vină le va trimite în cabinetul specialistului pe Aela, Eliza şi Milena
Gabriel Cotabiţă a fost internat pe data de 8 mai la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce a căzut inconştient în sala de fitness. Se spune că creierul lui a fost neoxigenat minute bune. După aproape o lună de stat în comă, cântăreţul şi-a revenit, însă are momente în care este confuz.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism