Vedeta de televiziune mărturisește că s-a despărțit de tatăl copilului ei fără scandaluri sau reproșuri, iar micuța Rihanna nu a fost astfel traumatizată.
„A fost într-adevăr delicat, numai că am depășit momentul cu bine datorită modului civilizat în care a decurs despărțirea. Copilul nu a fost traumatizat cu declarații acide, scandaluri sau acuze, nu a asistat la așa ceva nici acasă și nici nu a auzit vorbindu-se despre subiect la televizor. De dragul ei, separarea a fost pusă în practică cu multă delicatețe, treptat, iar schimbarea de domiciliu a unuia dintre părinți nu a însemnat ruperea copilului de acesta. Relația Riannei cu tatăl ei a continuat în cei mai buni termeni, petrec împreună cât timp vor și până acum lucrurile au decurs foarte bine”, a povestit Corina pentru revista Tango,precizând că fiica ei are o relație apropiată cu tatăl ei.
„Rianna este în relații normale cu tatăl ei și petrece cu el cât timp dorește. Este un copil cu doi părinți maturi, civilizați și crește cu siguranță în condiții mult mai bune decât alți copii ai căror părinți locuiesc împreună dar nu mai formează un cuplu, în adevăratul sens al cuvântului”, a adăugat vedeta.â

Model pentru alte vedete

Nu toți părinții reușesc să treacă însă peste războaiele personale, de dragul copiilor. Monica Gabor și Irinel Columbeanu, milionarul Remus Truică și fosta soție sunt doar câteva dintre persoanele publice care s-au bălăcărit prin presă, fără să se gândească la urmările pe care le vor avea acțiunile lor asupra propriilor copii.

Urmărește-ne pe Google News