Mergi direct la conținut »
Fetița lui Mihai Onilă a murit. Fratele artistului, dezvăluiri cutremurătoare. “Au aflat în urmă cu 5 luni”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fetița lui Mihai Onilă a murit. Fratele artistului, dezvăluiri cutremurătoare. “Au aflat în urmă cu 5 luni”

Fetița lui Mihai Onilă a murit. Fratele artistului, dezvăluiri cutremurătoare. “Au aflat în urmă cu 5 luni”

Fetița lui Mihai Onilă a murit. Unul dintre cei mai apreciați artiști și fost membru al trupei Axxa, trece prin clipe dureroase, după ce Ioana Emily Hope s-a stins din viață la vârsta de 10 ani. Copila avea o tumoră pe creier, netratabilă, pe care medicii i-au descoperit-o în urmă cu 5 luni.

De Livia Lixandru,

Fetița lui Mihai Onilă a murit, lăsând în urmă lacrimi și durere. Gabi Onilă, fratele interpretului,  a făcut primele declarații despre tragedia prin care trece familia lui.  „Tumora era destul de mare și nu avea nicio șansă să facă ceva în privința asta. Au fost pe la doctori au încercat tratamente adiacente naturiste au sperat într-o minune. Au aflat cu 5 luni in urma. Si in 5 luni a fost gata”,  a declarat Gabi Onilă, unchiul fetiței, în exclusivitate pentru Libertatea.

Fetița lui Mihai Onilă a murit. Fratele artistului, dezvăluiri cutremurătoare

Fetița lui Mihai Onilă a murit, iar părinții acesteia sunt distruși de durere

De altfel, tot acesta a și făcut anunțul trist pe contul de socializare, în urmă cu doar cîteva ore. „“Ieri, la ora 3.00, ne-a părăsit un înger în vârstă de 10 ani. Numele ei era Ioana Emily Hope, nepoțica mea, fiica fratelui meu Mihai. A avut o tumoare pe creier netratabilă… Pentru cine are legătură cu el, îl cunoaște personal sau nu, acum are cea mai mare nevoie de oameni care ar putea să facă o mică diferență. Drum bun, sufletul meu de îngeraș”.

Mihai Onilă, are 45 de ani solist etno de nunţi, este căsătorit, iar de mai mulți ani,  şi-a găsit vocaţia de terapeut-vindecător, îndeletnicire în care s-a reprofilat. Onilă, ce se trage dintr-o familie de muzicanţi, şi-a deschis şi un cabinet în calitatea sa de „doctor alternativ”, şi are o mulţime de pacienţi.

 

Close
Închide
  Close