Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO/ Fetița Oanei Roman a împlinit 4 ani. Părinții ei i-au organizat cea mai tare petrecere. Ce fericită este Isabela

FOTO/ Fetița Oanei Roman a împlinit 4 ani. Părinții ei i-au organizat cea mai tare petrecere. Ce fericită este Isabela

Fetița Oanei Roman a împlinit 4 ani, pe 21 februarie, iar părinții ei i-au organizat cea mai tare petrecere în acest weekend. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 24 februarie, într-un local din Capitală, iar Isabela s-a distrat pe cinste alături de prietenii ei.

De Livia Lixandru,

Oana Roman a devenit mamă în urmă cu patru ani, pe 21 februarie, iar de atunci, viața ei și a lui Marius Elisei s-a schimbat total. În ziua în care Isa a împlinit 4 ani, Oana i-a transmis un mesaj emoționant.

„Acum 4 ani, la ora 10.50 , veneai pe lume! Te am asteptat cu emoție și când te am strâns în brațe prima oara , am știut că timpul meu pe Pământ nu va fi degeaba!  Cea mai fericita zi a fost când mi ai spus prima oara : Mami te iubesc!  Ești un copil perfect! Esti Buna, deșteaptă, iubitoare și foarte talentată ! Fiecare zi lângă tine este o bucurie imensă! Iti doresc sa fii sănătoasă, sa ai viata lunga, sa ai noroc , sa fii iubita si respectată de toată lumea! Iti doresc sa râzi mult , sa te bucuri de toate , sa dansezi , sa faci numai ce iti place si sa ai putere pt viata asta care nu e mereu dreapta !  Mami si tati te iubesc enorm si ti vor fi aproape mereu! La mulți ani !”,  a fost mesajul vedetei.

FOTO: Adrian Manolache

Citește și

FOTO EXCLUSIV/ Fiul lui Andrei Duban, Armin, este fanul Andrei. Nu a ratat concertul artistei de la Sala Palatului!

 

 
 
Close
Închide
  Close