MENIU CAUTĂ
07 Mai. 2018 09:19

Fiica Andreei Bănică împlinește 9 ani. Cât de frumoasă s-a făcut Sofia

Distribuie

Cântăreața Andreea Bănică își aniversează fiica. Sofia împlinește 9 ani, ocazie cu care mama sa i-a transmis un mesaj plin de emoție.

Andreea Bănică, care este căsătorită cu Lucian Mitrea de foarte mulți ani, se poate declarata o femeie împlinită.

Artista are o cariera de succes pe piața muzicală din România, dar și o familie fericită. Cântăreața are doi copii di mariajul cu Lucian Mitrea: un băiat, Noah Andrei, care a venit pe lume în noiembrie anul trecut, și o fetiță, Sofia.

Luni, 7 mai, Andreea Bănică își aniversează fiica, Sofia. Aceasta împlinește nouă ani și este o puștoaică adorabilă, care a moștenit frumusețea de la celebra ei mamă.

De ziua fiicei sale, Andreea Bănică i-a făcut urări acesteia și pe contul său de pe un site de socializare, mesajul fiind unul plin de emoție.


„Astăzi, realizez cât de bogată și împlinită sunt ca mamă! 9 ani frumoși și fericiți alături de Sofia mea. La mulți ani copilul meu drag, fie fericirea cu tine, înțelepciunea și dragostea să te însoțească oriunde. Să-mi fii sănătoasă îmi doresc, mereu cu zâmbetul pe buze, să știi să prețuiești ce ai mai drag pe lume!
 Te iubesc până la cer și înapoi ♥️
 #sofiamaria #9ani #lamultiani”,  este mesajul transmis de Andreea Bănică cu ocazia aniversării fiicei sale.

Andreea Bănică a făcut parte din trupa Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy, în care a cântat împreună cu Cristina Rus. După aceea, artista a decis să urmeze o carieră solo, bucurându-se de succes la public.


Citește și: VIDEO. Ambasadorul Israelului la București: „Și România este în raza rachetelor Iranului'


 

Comentarii