MENIU CAUTĂ

Fiica Ozanei Barabancea a atras toate privirile pe Coasta de Azur. Ce frumoasă e Gloria

Distribuie

Fiica Ozanei Barabancea a atras toate privirile pe Coasta de Azur. Îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, Gloria a făcut senzație la plajă.

Gloria este pasionată de pian, iar mama ei este foarte mândră de tot ceea ce a realizat. Recent, Gloria a vorbit despre relația pe care o are cu mama ei, Ozana Barabancea.

„Aș vrea să fac muzică, dar nu sunt atât de sigură, îmi e greu. Totuși, cred că aș face muzică, sunt la pian. Am avut un accident la deget și nu am mai cântat o perioadă, plângeam în fiecare zi că nu puteam cânta, era oribil. Până la urmă am avut un singur părinte care a stat cu noi, s-a dus să muncească pentru noi, ca să avem ce mânca. Mama e amuzantă, e cea mai bună mamă, putem vorbi orice cu ea. E o mamă bună, se ocupă foarte mult de noi”, a spus fiica Ozanei Barabancea, acum ceva timp, la „Agenția VIP”.

Ozana Barabancea a făcut dezvăluiri interesante în cadrul emisiunii de la Antena 1. Aceasta a declarat că este pregătită pentru o nouă intervenție, pentru a arăta așa cum își dorește.

Citește și

Colonelul Cătălin Paraschiv sau „bărbatul în alb”: „Brigada specială a intervenit doar după ce ni s-a transmis clar că sunt jandarmii călcați în picioare și sunt doi morți”

 

Citește mai multe despre Ozana Barabancea, coasta de azur, Gloria și plaja pe Libertatea.

Comentarii