Filme cu pisici – episoade haioase cu pisici și alte feline

Când nu știi la ce filme să te mai uiți și îți dorești să vizionezi o producție haioasă, dar relaxantă, îți propunem noi câteva dintre cele mai bune filme cu pisici. Am făcut topul celor mai iubite și apreciate filme în care pisicile sunt în centrul atenției, iar mai jos ți-l spunem și ție. Iată care sunt recomandările:

The AristoCats – Pisicile Aristocrate

Tot un film de animație, dar, cu siguranță, unul dintre cele mai cunoscute filme cu pisici din toate timpurile. Povestea filmului are în prim plan câteva pisici pariziene, care, din nefericire, ajung să fie părăsite de stăpânul său, deoarece acesta încetează din viață, iar ele ajung moștenitoarele întregii averi. Și, pentru că nu toată lumea este fericită cu testamentul lăsat, chiar majordomul casei se hotărăște scape de pisicile aristocrate și să le părăsească în pustiu.

The AristoCats – trailer

Garfield – unul dintre cele mai urmărite filme cu pisici

Cine nu a auzit până acum cel puțin o dată de motanul supraponderal Garfield? Nu este un film de animație, chiar dacă motanul este animat, însă este o producție extrem de haioasă și interesantă. Vei urmări povestea lui John și a motanului său Garfield. Total diferit de alți motani, Garfield este regele casei, este roșcat, obraznic și extrem de pasionat de lasagna. Ei bine, totul se schimbă în viața lui Garfield atunci când stăpânul său merge la veterniar și se îndrăgostește de doctoriță. Așa apare un nou coleg în viața lui Garfield, și anume câinele Odie.

Ad placeholder
Cum explică două judeţe că nu au nici un caz de COVID-19 în ultimele zile
Recomandări
Cum explică două judeţe că nu au nici un caz de COVID-19 în ultimele zile
 
Garfield – trailer

Filme cu pisici – Parisul vesel

Un film de animație în care vei urmări peripețiile prin care trece pisica Mewsette, prin elegantul și înfloritorul Paris. Pisica este nevoită, mai mult obligată, să se ferească de un motan viclean, Mewrice, iar de aici începe o întreagă aventură. Bineînțeles că pisicuța nu reușește să se ferească singură de motanul rău, ci cu ajutorul iubitului ei și secundului acestuia.

Parisul vesel – trailer

The Adventures of Milo and Otis – Aventurile lui Milo și Otis

Un film de aventură în care vei putea urmări atât pisici, cât și câini, deoarece în prim-plan se află câte un exemplar din fiecare rasă. Mai exact, o vei urmări pe Milo, o pisică roșcată și pe Otis, un pug. Amândoi se trezesc departe de casă și fac tot posibilul să ajungă înapoi, însă până atunci, ei trec printr-o sumedenie de aventuri care mai de care mai interesante.

Ad placeholder
FOTO. Petrecerea despre care nu vrea să vorbească nimeni, după apariția cazurilor de COVID-19 la PRO TV: Andreea Esca și Delia, la mare, la un eveniment fără reguli sanitare
Recomandări
FOTO. Petrecerea despre care nu vrea să vorbească nimeni, după apariția cazurilor de COVID-19 la PRO TV: Andreea Esca și Delia, la mare, la un eveniment fără reguli sanitare
 
The Adventures of Milo and Otis – trailer

Îți recomandăm să vizionezi și:

Puss in Boots – Motanul încălțat

Un film de comedie extrem de bine gândit care, cu siguranță. Te va binedispune. O felină descurcăreață care are un singur vis: acela de a pune mâna pe boabele de fasole fermecată, de acolo să încolțească un vrej, care să îl ducă până la cer, acolo unde va găsi gâsca cu ouăle de aur.

Motanul încălțat – trailer

Two Brothers – Doi Frați

Este un film despre feline, în care vei urmări povestea a doi pui de tigru, frați, dar total diferiți: unul extrem de diferit, pe când celălalt este extrem de curajos. Ei trăiesc în junglă, au o viață liniștită, dar la un moment dat cineva le strică liniștea. Ei se rătăcesc de mama lor și ulterior ajung în proprietatea un explorator.

Ad placeholder
 
Two Brothers – trailer

Nine Lives – Nouă vieți

Un film tot cu o pisică animată, dar care, de data asta, ne prezintă povestea de viață a unui om de afaceri extrem de stresat și ocupat cu job-urile sale. El nu are timp de familie sau prieteni, însă ajunge într-un magazin, iar acolo el este transferat în corpul unei pisici din familie. Aventura începe atunci când el află că are la dispoziție o săptămână pentru a relua legăturile cu familie, deoarece, în caz contrar, el va rămâne blocat pentru totdeauna în corpul de pisică.

Nine Lives – trailer

Breakfast at Tiffanys

În centrul atenției se află tot o pisică, de data aceasta o pisică portocalie dungată. Ea are rolul de a o trezi în fiecare dimineață pe stăpâna sa, Holly, interpretat de Audrey Hepburn. Pisica nu are niciun nume, însă Holly și-a propus ca în momentul în care viața ei merge într-o direcție bună, atunci se va ocupa și de pisică și îi va găsi un nume. Relația dintre cele două suferă mai ales atunci când Holly se îndrăgostește, mai exact, pisica este aruncată din taxi în ploaie, dar lucrurile nu rămân așa.

Ad placeholder
Breakfast at Tiffanys – trailer

Bringing up Baby – filme cu pisici transformate în adevărate comedii

Un film de comedie în care vei descoperi felina personaj a filmului. Nu este vorba despre o felină, ci despre un leopard, dar care este îmblânzit și este atât de alintat și pisicos, mai ceva decât o pisică domestică. Stă mereu cu burta în sus pentru a fi mângâiat și toarce mai ceva ca o pisică adevărată. Este o felină extrem de iubitoare și foarte implicată în viața stpmânei sale.

Ad placeholder
Bringing up Baby – trailer

Dr Seusss The Cat in the Hat

Pare că este o zi obișnuită și nimic special nu se poate întâmpla. Doi frați sunt lăsați acasă cu bona somnolentă, cât timp mama lor este la muncă. Nimic special, mai ales că afară plouă torențial. Însă, dintr-o atmosferă plictisitoare, totul se transformă atunci când la fereastră apare o felină de 1,8 m înălțime cu o pălărie uriașă pe cap și o cravată haioasă. De aici începe distracția, așa că ziua plictisitoare este deja dată uitării.

Cat in the Hat – trailer

10 dintre cele mai bune filme cu pisici pe care îți recomandăm să le vizionezi împreună cu întreaga familie.

Citeşte şi:

Filme fantastice – top 12 filme care îți formează un univers magic

Filme cu vrăjitoare – super producții de neratat anul acesta

Filme cu roboți – pelicule cinematografice de excepție pe care trebuie să le vezi

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Mihai Gâdea a primit o lovitură de proporții. Ce a făcut soția prezentatorului de la Antena 3
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Mihai Gâdea a primit o lovitură de proporții. Ce a făcut soția prezentatorului de la Antena 3
Horoscop 12 iulie 2020. Balanțele marchează astăzi finalul unei perioade dificile din viața lor profesională
HOROSCOP
Horoscop 12 iulie 2020. Balanțele marchează astăzi finalul unei perioade dificile din viața lor profesională