15 filme cu rechini – cele mai tari filme cu rechini pentru 2021

Dacă îți plac filmele de acțiune, atunci neapărat trebuie să vizionezi și lista pe care ți-o recomandăm mai jos. Sunt filme cu rechini în care povestea este extrem de bine gândită, iar interpretarea este cu adevărat spectaculoasă. Iată recomandările noastre!

Jaws – unul dintre cele mai cunoscute filme cu rechini

Filmul Jaws sau Fălci așa cum mai este cunoscut este considerat unul dintre cele mai bune filme cu rechini din toate timpurile. A fost clasat pe locul 1 în topul celor 100 cele mai înfricoșătoare scene din filme de groază. Îl vei urmări pe liderul insulei Amity, care se luptă pentru a proteja oamenii de atacurile unui rechin alb gigant. Filmul Jaws este compus dintr-o serie cu cinci părți, însă primul film s-a bucurat de un real succes.

Jaws – trailer

The Shallows

Un film aparent liniștit unde o vei putea urmări pe Nancy, o tânără care face surfing pe o plajă pustie. Nimic deosebit până când se dovedește că acel loc este, de fapt, o zonă de vânătoare a unui uriaș rechin alb. Filmul aduce în prim plan lupta de supraviețuire a lui Nancy care, deși se află aproape de mal, duce o adevărată luptă de viață și de moarte.

Dosarul Mineriadei. Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, la Parchetul General. Iliescu ar putea fi audiat acasă. UPDATE
Recomandări
Dosarul Mineriadei. Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, la Parchetul General. Iliescu ar putea fi audiat acasă. UPDATE
The Shallows – trailer

Deep Blue Sea

Tot un film foarte cunoscut cu rechini, care o are în prim plan pe Dr. Susan McAlester, femeia care este pe cale să facă o descoperire genială: să descopere soluția pentru regenerarea celulelor encefalitice, dar și să descopere un tratament pentru vindecarea bolii Alzheimer. Doctora face o mulțime de experimente pe rechini, pentru a-și testa ideile, ajungând să le modifice acestora semnificativ structura ADN-ului ajungând rechini periculoși, însetați de sânge și de răzbunare.

Deep Blue Sea – trailer

Dark Tide

Un film cu rechini care o are în prim plan pe Halle Berry, o tânără pasionată de studiu rechinilor, dar care suferă o adevărată tragedie atunci când prietenul său este ucis de un rechin alb. Ea renunță pentru o perioadă la această pasiune, însă nu poate sta prea mult timp departe și acceptă propunerea unui bărbat care își dorește să îl ducă în adâncuri, cât mai aproape de rechini.

Dark Tide – trailer

The Life Aquatic with Steve Zissou – cel mai bine cotat film cu rechini

Un film cu o acțiune deosebită. Îl vei urmări pe oceanograful Steve Zissou, Bill Murray, care pleacă într-o expediție împreună cu echipa sa, pentru a vâna un rechin misterios, rechinul Jaguar. Tensiunea atinge cote maxime atunci când toți cei implicați în misiune ajung să se confrunte cu o mulțime de complicații periculoase, chiar și răpiri.

România, între țările care vor pierde zile de vreme confortabilă în următorii ani. Balcanii, zona cea mai afectată din Europa de schimbările climatice
Recomandări
România, între țările care vor pierde zile de vreme confortabilă în următorii ani. Balcanii, zona cea mai afectată din Europa de schimbările climatice
The Life Aquatic with Steve Zissou – trailer

Open Water

Un film cu rechini, printre singurele, bazat pe fapte reale. Producția îi are în prim plan pe Daniel și Susan, doi scafandri de adâncime autorizați, care se îmbarcă pe un vas pentru a face un tur subacvatic al recifului. Din cauza unor certuri mici, cei doi sunt lăsați, din greșeală, în urmă, după 40 de minute de stat sub apă, iar de acolo urmează adevărate nenorociri, deoarece ei sunt la câțiva kilometri de țărm, într-o apă plină cu rechini.

Open Water – trailer

Shark Attack

Un film de acțiune ce are în prim-plan mai multe atacuri ale unor rechini care ajung să terorizeze locuitorii unui sat de pescari din Africa. Un biolog pe nume Steven ajunge în zonă să cerceteze care este motivul atacurilor frecvente, iar aici îl întâlnește pe colegul și rivalul său, Miles, șeful unui institut de cercetări. În urma cercetărilor lui Steven, acesta descoperă că atacurile rechinilor sunt din cauza unui experiment eșuat al lui Craven.

Shark Attack – trailer

The Old Man and the Sea – unul dintre cele mai vechi filme cu rechini

Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”
Recomandări
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Un film cu o poveste incredibilă ce îl are în prim plan pe bătrânul pescar Santiago, care nu a mai reușit să prindă un pește de 84 de zile. Se consideră ghinionist, toată lumea îl consideră la fel, așa că bătrânul se aventurează și pleacă departe, în golf, pentru a reuși să prindă un pește spadă uriaș. Însă, totul se schimbă atunci când barca lui este înconjurată de rechini, deoarece aceștia sunt atrași de sângele peștelui capturat.

The Old Man and the Sea – trailer

Red Water – cele mai bune filme cu rechini

Este unul dintre filmele cu rechini pline de suspans și adrenalină. Vei urmări un cuplu divorțat cu o mulțime de probleme în spate, personale și financiare, care aleg să mai facă o ultimă încercare pentru a-și rezolva aceste probleme. Ei acceptă propunerea de a merge cu doi infractori, deoarece aceștia sunt convinși că pe fundul râului este ascunsă o sumă mare de bani. Surpriza neplăcută este atunci când văd că pe fundul râului nu este o comoară, ci doar un rechin uriaș care le aduce mari probleme, ba chiar le pune viața în pericol.

Red Water – trailer

Sharkwater

Un film documentar numai despre rechini. Îl vei urmări pe Rob Stewart, care vrea să demonteze ideile prestabilite conform cărora rechinii sunt doar prădători. El vrea să demonstreze că rechinii sunt adevărații piloni în evoluția mărilor. Filmul de aventură este plin de adrenalină și momente de suspans.

harkwater – trailer

Filme cu rechini Netflix – 47 Meters Down – Uncaged

Două surori aflate în vacanță în Mexic sunt prinse într-o cușcă de observare a rechinilor pe fundul oceanului. Cu oxigenul pe sfârșite, ele au mai puțin de o oră pentru a-și da seama cum să ajungă la suprafață… Un review al acestui film cu rechini de pe Netflix spune că este un film bine facut cu momente extrem de tensionate. Actorii joaca bine, efectele sunt ok, dar atmosfera întrece tot. Sunt momente cand trebuie sa-ti tii respiratia, fazele sunt antrenante. Nu este un horror, dar are multă tensiune si suspans și vine cu un final mind-blowing si interpretabil.

Filme rechini 2021 Netflix – Solo (Pe stâncile disperării)

Intr-o zona retrasa a Insulelor Canare din filmul Pe stancile disperarii – Solo de la Netflix, un surfer cade de pe o stanca. Luptandu-se sa supravietuiasca, el reflecta la viata sa si la fostele iubiri. Filmul este bazat pe fapte reale.

Film cu rechini 2021 – Farul Orcilor

Lola (Maribel Verdú) călătorește cu fiul ei autist, Tristan (Joaquín Rapalini), la sfârșitul lumii, în Patagonia, pentru a-l întâlni pe Beto (Joaquín Furriel), un ranger care are o relație specială cu orcile sălbatice din acel colț de lume. Motivul călătoriei: Tristan a arătat un răspuns de empatie și stimul ciudat la vederea orcilor. Determinarea de a lupta pentru îmbunătățirea sănătății fiului ei, face ca relația amândurora cu natura să le schimbe radical viața…
Filmul este bazat pe o poveste adevărată!

Cele mai bune filme cu rechini – The Last Shark

Un film cu rechini făcut în 2981, considerat printre cele mai bune filme cu rechini după Jaws. În fil, James Franciscus încearcă să salveze sute de înotători dintr-o stațiune de coastă de teroarea pe care o răspândește un rechin din rasa Marele Alb.

Jaws 2

Micuța stațiune din orașul Amity trece printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar după ce, în urmă cu patru ani, au existat câteva exemplare de rechini foarte periculoși care au făcut victime în rândul turiștilor sosiți în vacanță.
Larry Vaughn este foarte bucuros de sosirea în orășel a lui Leonard Peterson, cel care are de gând să reatragă turiștii și să facă din micuța stațiune ceea ce a fost cândva. Tocmai de aceea, el trimite doi scafandri să exploreze zona în care, cu patru ani în urmă, șeful poliției Martin Brody reușise să ucidă un rechin uriaș. Numai că operațiunea celor doi scafandri este sortită eșecului, amândoi fiind uciși de un rechin ucigaș. Numărătoarea victimelor, însă, nu se oprește aici. Coșmarul abia este pe cale să înceapă. Sau, mai bine zis: să reînceapă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
FANATIK.RO
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Wow! Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România”, la 19 ani. S-a stabilit în Londra și a devenit vegană
Viva.ro
Wow! Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România”, la 19 ani. S-a stabilit în Londra și a devenit vegană
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Ilie Dumitrescu, șocat de gestul la adresa lui Bogdan Lobonț: „E clar, o să rămână antrenor de portari”
GSP.RO
Ilie Dumitrescu, șocat de gestul la adresa lui Bogdan Lobonț: „E clar, o să rămână antrenor de portari”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
FANATIK.RO
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
Știrileprotv.ro
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
Unica.ro
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Horoscop 25 aprilie 2024. Peștii pot răsufla ușurați, șirul problemelor financiare se întrerupe, dar vor trebui să aibă o rezervă față de cheltuieli
HOROSCOP
Horoscop 25 aprilie 2024. Peștii pot răsufla ușurați, șirul problemelor financiare se întrerupe, dar vor trebui să aibă o rezervă față de cheltuieli

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI